Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért mondja mindenki egy...

Miért mondja mindenki egy sportautóra hogy brutális amikor 30 km/h-val koccanok azt összetörik de egy Hummer H1-et szinte észre sem vesznek amikor az tényleg átmegy a kerítésen sőt gyengébb házakon más autókon is?

Figyelt kérdés

2015. jan. 25. 15:25
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
A légzsák és az öv az kéne bele de a gyürödözóna hiánya teszi olyanná amit én épp hogy szeretek benne: ellenállóvá. Apróbb koccanásnál biztos nem megy szét vagy ha lechúszok az útrol egy fába, árokba nem törik össze. És én pont hogy ezt várom el az autótól. Meg hogy ne lehessen baltával, piszollyal behatolni az utastérbe. Ilyesmitöl jobban féltem magam meg az autót mint egy 3 meter vastag faltól.
2016. jan. 13. 22:48
 22/45 anonim ***** válasza:

"A légzsák és az öv az kéne bele de a gyürödözóna hiánya teszi olyanná amit én épp hogy szeretek benne: ellenállóvá. "

Reméljük acélosra gyúrod magad a feladathoz, ugyanis a gyűrődő zóna hiánya az tudod mit jelent , igaz?

Ha nem törik az utó, a gyűrődő zóna hossza 0, akkor neked bekötött öv esetén max 15 centin kell 0-ra lassulnod. Lusta vagyok kiszámolni, de 50km/h sebességnél az kb 70-90g lassulás! A belsőszerveid széttrancsírozódnak a bordáidon...

2016. jan. 13. 23:24
 23/45 anonim ***** válasza:

A vicc az, hogy nincs övfeszítő, tehát Pistike szerveinek nem 15, hanem maximum 2-3 centi áll rendelkezésre a lelassuláshoz.

Mondjuk ez a pléjsztésönön, a hol a kérdező még legalább tíz évig autót vezet, teljesrn mindegy. :)

2016. jan. 14. 05:00
 24/45 A kérdező kommentje:
De van gyürödö illetve törö zona: az amibe belementem. És ez több mint elég. Ha egy normál auto belemegy egy falba, akkor 100-ról 0-ra lassul (most mondok egy szamot) 0.03 másodperc alatt. Azért nem 0.01 mert összetörik. Mármost egy hummer nem törik össze. De az ütközés akkora, hogy valaminek törni kell. Ez a fal lesz. Mivel jo nagy súlya, meg sok LE-je van, átdönget a falon,és lelassul 100-ról mondjuk 90-re. Igaz, ez 0.01 másodperc alatt történik, mert nem gyürödik semmi. De 100-ról 0-ra vagy 100-ról 90-re? Az nem mindegy. Plussz hogy utána egy müködöképes autom van, nem megy 30.000 euró a szemétbe.
2016. jan. 14. 19:38
 25/45 anonim ***** válasza:

Egyrészt az élet nem pléjsztésön, majd ha felnősz, rájössz, hogy nem úgy törnek a dolgok, mint a képernyőn.

Másrészt ne azt nézd, mennyire törik az autód egy ütközésnél, hanem hogy normál üzemben mennyivel lesz nagyobb a fenntartása, mint egy átlag terepjárónak/pickupnak/autónak.

Harmadrészt nincs kedvem most veled hülyeségekről vitázni, mert egyértelmű, hogy autót még csak a hátsó ülésről láttál, de lehet, hogy ott is gyerekülésbe szíjazva.

2016. jan. 14. 19:45
 26/45 A kérdező kommentje:
Öszintén 14-vagyok és vezettem már autót. Persze tudom hogy nem bír ki annyit mint kéne ezért ugy is kezelem. 40-nél még nem mentem gyorsabban. És egy falba sem mentem bele.
2016. jan. 15. 15:23
 27/45 anonim ***** válasza:

Én már láttam egy két balesetet,ahol 40 tonnás nyerges szerelvénynek sikerült bemenni a nappaliba. Az is megállt 3 méteren,akkor az 5 tonnás H1 biztos megy tovább 90nel.

Nézd,te még fiatal vagy és naív. Majd ha túl vagy a gimnáziumi fizikán te is be fogod látni,hogy hülyeségeket írsz :)

2016. jan. 15. 20:46
 28/45 A kérdező kommentje:
Mennyivel ment? Ha 20-al ment és fékezett a soför akkor lehet.
2016. jan. 15. 23:28
 29/45 anonim ***** válasza:
azért azok a sport kocsik sokkal erősebb karosszíériával rendelkeznek mint egy átlag autó, teli vannak szénszálas anyagokkal
2016. jan. 24. 18:05
 30/45 anonim válasza:
Ha választanom kell , hogy én vagy a kocsi törjön rommá , akkor a kocsit fogom választani , részben ezért "brutális" az az ütköző zóna amivel a sportkocsik rendelkeznek. Ha olyannal ütközöl a rendőr anyázva helyszínel míg téged a mentő elvisz , hummerrel ha eltalálsz valamit nagyobb tempónál akkor már csak a fekete zsák lesz ami jön.... Hummer H1 valóban katonai fejlesztés mint már sokan írták , néz utána: Humvee .
2016. jan. 24. 18:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!