Maga a vezetés nem sokkal nehezebb fizikailag, mint egy személygépkocsi vezetése. A szervokormányt akár egy iskolás gyerek is el bírja tekerni. Az mondjuk már keményebb dió, ha kereket kell cserélni, de azért ez szerencsére nem mindennapos dolog. Kétségtelenül nagy figyelmet igénylő munka, de szerintem bizonyos szempontból sokkal könnyebb mint személykocsit vezetni. A magasból ugyanis sokkal jobban át lehet tekinteni a közlekedési helyzetet és ez nagyon fontos.
2010. febr. 9. 07:21
13/24 anonim válasza:
Szerintem inkább a pótkocsi elpakolása a probléma... De nem ciki. Bár a kurv@ is jól keres, mégis megvetik...
2010. febr. 11. 17:10
14/24 anonim válasza:
Én is kamionsofőr akarok lenni...Legyünk társak...én vezetek 20 órát te 4-et(ami persze nem megengedett).
F
2010. febr. 13. 15:09
15/24 anonim válasza:
Szia!Én apámmal 15 évig jártam, nyaranta a világot, lány vagyok.Nagyon klassz meló, de nem Magyarországon.A nyugati országokban sokkal kényelmesebb kamionsofőrnek lenni.De azért, ha teheted nézz meg egy hóláncot.Nos azt ha úgy adódik ( márpedig rendre úgyadódik) 10-15 méterenként le-fel kell tenni a húzókerekekre....ha kitudod venni a ládából,akkor elbírsz mindent.Sok sikert!
2010. febr. 15. 10:07
16/24 anonim válasza:
Kamion sofőrben a nő olyan,mint férfiben a bejáró nő...
2010. febr. 15. 11:07
17/24 anonim válasza:
nagyon szeszi.....
2010. febr. 17. 16:43
18/24 anonim válasza:
Szerintem nem ciki. Nekünk van egy Klaudia kamionsofőrlány ismerősünk apám által, mivel ő is sofőr egy DAF 95 XF-el jár...
2010. febr. 23. 10:57
19/24 anonim válasza:
"Semmi esélyed - az nem nönek való."
Van egy pár nő kollégám csak először fura volt :D szerintem nem gáz. Bár nem tudom milyen lehet ha már öregszik. Amúgy nem nehéz vezetni csak tudni kell h kb hol van az út széle deazt úgyis megszokod
2010. okt. 27. 14:47
20/24 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki...
én is sofőrnek készülök,nemrég kezdtem a középsulit,az osztályomban pedig négy lány van(ők is sofőrnek készülnek :D)
Hogy mennyit keres,azt nem tudom pontosan,van aki keres pár ezer eurócskát, de vannak olyan emberek,akik kitörölhetik a seggüket a jogsival,meg a papírokkal:):S...
meg mostanában nagyon sok soffőr van,munka meg nincs,és sorban küldözgetik el az embereket(legalább is én így hallottam)...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!