Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem gyanús ez a BMW?

Nem gyanús ez a BMW?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most szeretnék beújítani egy BMW E46-ot, 1.8 benzin, vagy 2.0d-ben.

Kinéztem még régen egyet, kb 1 hónapja, azóta is fent van, és nekem gyanúsan olcsó, még ha külföldi papírokkal is van. Papírozás kb 220 ezer forint, tudom.

De nekem akkor is gyanúsan olcsó, mivel kint mozog ilyen áron.

Szerintetek?

Mellesleg, ne ajánljatok mást, már elköteleztem magam a BMW mellett.

2015. jan. 19. 03:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az eszetekbe sem jutott hogy tényleg ennyi van benne és jo? képekröl amugymeg semmit nem lehet mondani. oda kell menni megnézni kiprobálni. lehet odakinnt második autonak volt használva keveset ment. van ilyen elöfordul. RITKA de elöfordul. én motort vettem igaz magyar papiros volt fele annyiért mint amennyiért ugyanazok mennek. féltem hogy valami rejtett hiba van de hát 3 éve gondtalanul megy ( kopp kopp ). Kivételek vannak cask sajnos ritka
2015. jan. 19. 14:19
 12/14 anonim ***** válasza:
52%
Munkatársam 10 éves kocsijában 40.000km van a másiknak 14 éves és 70.000 . És igen valósak. van ilyen. ( elözö voltam )
2015. jan. 19. 14:20
 13/14 anonim ***** válasza:

"Az eszetekbe sem jutott hogy tényleg ennyi van benne és jo?"

Mi már nem hiszünk a mesében. Ennek az autónak az itthoni ára most 1700 euro. Ebből vont le a behozatali költségeket, a kereskedő hasznát, ahogy előttem már írták ezért jobb esetben 1000-1200 eurot fizettek valahol. Németországban az azonos évjáratú 318i-kért simán elkérnek 3500 euro felett, ha tényleg jó ( de a 4000 euro feletti ár sem ritka). Nem véletlenül kerül ez kevesebb, mint feleannyiba.

A hozzánk behozott import autók 95%-a "jóárasított" autó, el ne hidd már, hogy évi több ezer autót ki lehet fogni... :D

2015. jan. 19. 14:42
 14/14 A kérdező kommentje:
Behozatal ingyen lenne, mivel apa kamionozik Magyarország-Németország között, és hazafelé üres konténerrel jön, abba pedig simán belefér az autó.
2015. jan. 19. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!