Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem gyanús ha valaki 1 hónapja...

Nem gyanús ha valaki 1 hónapja vett autót és már el is akarja adni?

Figyelt kérdés

Hétvégén megyek autókat nézni, egyik jónak tűnik de nem sokat mondott a kocsiról az eladó mert csak 1 hónapja van nála.

Milyen logikus magyarázat lehet rá?

Nem a hibát akarom keresni mindig, ne értsetek félre csak úgy gondolom van okom az aggodalomra.

2014. okt. 27. 10:19
 1/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy magánszemély vagy kereskedő. Sokszor jártam úgy, hogy magánszemélyként hirdettek és aztán kiderült, hogy kereskedik az autókkal. Ilyentől végül nem vettem meg. De az is lehet, hogy örökség a kocsi és nem kell neki. Ilyentől már vettünk. Azzal nem fáztunk rá. Kérdezz rá, hogy miért adja el, ha magánszemély, látod majd úgyis a válaszból, hogy simlis vagy nem.
2014. okt. 27. 10:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Elvileg dízelt szeretne ez meg benzines
2014. okt. 27. 11:15
 3/6 anonim ***** válasza:
meg kell nézni, a kocsi úgyis magáért beszél, ha esztétikailag rendben van, és átvizsgálást követően műszakilag is patent, el lehet hozni, ha meg nem stimmel valami, ott kell hagyni, tökmindegy, hogy miért akarja eladni...
2014. okt. 27. 11:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Tudnék indokot felsorolni, de ha valóban az lenne, amit mondott, akkor egy hónapja is tudta volna. Nem nagyon foglalkoznék vele, de ha mégis érdekel és amúgy jó, akkor vedd meg. De nagyon figyelj oda, nehogy valami nagyobb baja legyen, amit ő a vásárlás után vett észre és ezért akar tőle megszabadulni.
2014. okt. 27. 12:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is magánszemélytől vettem autót, ami egy hónapja volt az illető nevén. Ő mellékesként ezzel foglalkozik. Az én autóm pl full extrás volt, de motorhibás. Ezért gombokért hozzájutott. Szerelő ismerősével kicserélték a motort kompletten és eladták a kocsit viszonylag kedvező áron. Így én is jól járta, meg ő is.

Hozzáteszem az autót előtte alaposan átnézettem, diagnosztikával, mindennel be lett mérve, át nett nézve. Azóta eltelt pár év meg sok km és semmi baja nincs.

2014. okt. 27. 13:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez leginkább a nagy német márkáknál van így. Általába. Bele szerelmesedik a delikvens aztán egy hét után már rájön hogy a " tüdeje-mája " vérzik.
2014. okt. 28. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!