Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem gyanús ez a BMW?

Nem gyanús ez a BMW?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most szeretnék beújítani egy BMW E46-ot, 1.8 benzin, vagy 2.0d-ben.

Kinéztem még régen egyet, kb 1 hónapja, azóta is fent van, és nekem gyanúsan olcsó, még ha külföldi papírokkal is van. Papírozás kb 220 ezer forint, tudom.

De nekem akkor is gyanúsan olcsó, mivel kint mozog ilyen áron.

Szerintetek?

Mellesleg, ne ajánljatok mást, már elköteleztem magam a BMW mellett.

2015. jan. 19. 03:06
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Link: [link]
2015. jan. 19. 03:06
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
ez tényleg olcsó ennyiért e36 szokták vesztegetni
2015. jan. 19. 03:09
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha elkötelezted magaf , akkor vegyed meg.
2015. jan. 19. 05:26
 4/14 anonim ***** válasza:
80%

Nekem nem gyanús.

Kormányon kormányvédő (350e km után kopik ki kb. az e46-okban a kormány annyira, hogy már ne legyen vállalható...), motorburkolat hiányzik, belsejéről nincs normális kép, motortér egyértelműen frissen mosott...

Egy németországban kiselejtezett 350-400e km között futott végét járó gép - arra tippelni sem merek miért kellett ilyen patikára mosni a motorteret (nyilván orrán száján dőlt belőle valami valahol).

De olcsó. (megvenni)

2015. jan. 19. 05:55
 5/14 anonim ***** válasza:
28%
Fillérrel sem adnék többet érte, majdnem 18 éves már, benzines, külföldi papirokkal...
2015. jan. 19. 07:03
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
185 000 km..hogyne. Ember!szét van hányva a belseje ennek minimum a kétszerese van az autóban..
2015. jan. 19. 07:13
 7/14 A kérdező kommentje:

Persze 300 körül van ebben úgy gondolom.

Szerintem nem engedné hogy együtt elvigyük megnézetni egy szervízbe...

2015. jan. 19. 08:46
 8/14 anonim ***** válasza:
szerintem még az az 500ezer is sok érte....arról meg nem is beszélve,hogy nem hiszem hogy beszopatnám magam első autóval,egy ilyen leellenőrízhetetlen külföldi ronccsal.....
2015. jan. 19. 09:33
 9/14 anonim ***** válasza:

740.000 forint lesz a vége. Ez is elég kevésnek tűnik, kint egy éppenhogy vállalható állapotú ilyen kerül alapból 2500 euróba. Ezt meg sacc/kb 1000 euróért vehette a nepper. Ezek szerint valami törött lehetett valamikor. Vagy már mindenhol rozsdál a németek folyamatos útsózásai következtében. (Valószínű mindkettő eset fennáll.)

A km-t nem hinném el, nem azt a szokásos szöveget akarom szajkózni, hogy a magyarok tekerik, de ez behozatalkor biztos, hogy vissza lett pörgetve a felére, szóval nyakam rá, hogy többet futott 300e km-nél.

Olcsósító tényező még, hogy a legelső évjárat, 1998-as gyártású, még a régi, 118 lóerős motorral. (Persze ez nem baj, attól még el lehet vele járni.)

De az egész mindegy, nem lebeszélni akarlak, valaki úgyis meg fogja venni. Akkor inkább már Te vedd meg, mert látom, BMW fan vagy és legalább rendberakatod. Pár százezerből.

2015. jan. 19. 11:19
 10/14 A kérdező kommentje:

Igen, rendbe tenném kívülről-belülről.

Csak nekem gyanús kicsit ez a szilikonban úszó autó, főleg a motortér érdekelne miért ilyen tiszta.

Na mindegy, egy szemrevételezést megérne.

2015. jan. 19. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!