Milyen autót választanátok utcai sportkocsinak, ami nem BMW vagy Audi? Turbó benzin előnyben, meg ugye hátsó kerék hajtás. Köszönöm előre is.
Figyelt kérdés
Nincs bajom a két német autóval de én is németben élek és ezek az autók túl elterjedtek.2015. jan. 16. 20:18
11/15 anonim válasza:
Opel Astra G coupé. 2000-es sornégyes turbó benzines 200 lóerős. Kár hogy elsőkerék hajtású :-(
12/15 A kérdező kommentje:
Kár de ez az autó nagyon elgondolkodtat, vezetni is nagyon jó élmény volt, a 2.2 szívó is tök jó erőben van, nem hogy a turbós..
2015. jan. 23. 19:37
13/15 anonim válasza:
Alfa 159 1.8 Tbi? Az turbóbenzines és nagyon bír menni, nem tudom hogy van e belőle Q4-es.
14/15 A kérdező kommentje:
Az autó gyönyörű csak félek tőle mert nem ismerem. Ha el is gondolkodom rajta, sokat kellene róla tanulnom. Köszi a tippet! Ha a hátsó kerék hajtásról lemondok, akkor még a 2.0 TSI Scirocco is szóba jöhet
2015. máj. 18. 06:25
15/15 anonim válasza:
ha németben élsz akkor nem kell félned az Alfa-tól. Ott jók az utak, nem eszik a futóművet mint idehaza. Sajnos nálunk van egy beidegződés, mert a hazai utakon futó Alfák 95% külföldről behozott, szarrá taposott példány, kismillió hibával és kókány szervizeléssel, amik Selenia olajat csak a gyári feltöltés alkalmával láttak.
Az összkerék nem hátrány, alapból 60% hátsó 40% első hajtás, de egy 80% és 20%-ra is változik. Maga a turbó motor nagyon jó, fogyasztása se eget rengető. A megjelenése szerintem meg mindent visz, főleg egy 19es alukerékkel és metálpiros színnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!