Mi véleményetek az Alfa Romeo 156- os autóról?
az első három szerintem életében nem ült Alfában, és csak a hallottak alapján alkotnak véleményt, mint ahogy nagyon sokan ebben a rohadt országban.
Ha egy széthajtott Alfát veszel, az persze hogy a gatyát leeszi rólad, de ez így van akkor is ha egy totál szétnyomott BMW-t vagy Mercedes-t vásárolsz, csak hát az német autó és akkor már nem is számít az hogy egy sz*arkupac az egész és hogy ráköltesz vagyonokat.
Ha az olaszok nem tudnak autót csinálni, akkor kik azok akik tudnak?? A JTD motorok kiröhögik a németek által fabrikált PD TDI-t minden téren.
Te pedig kedves kérdező ilyenek után ne itt érdeklődj, mert csak annyit írnak le neked amennyit ők is hallottak az egyik ismerősüktől hogy ő neki mondta egy másik smerős akinek egy harmadik mondta, neki meg a szomszédnak a szomszédja, és közülük egyik sem ült Alfa-ban vagy csak egy széthajtottban. Nekem világ életemben Alfa-m volt és soha nem volt vele gondom pedig mindegyikbe 250 000 km felett pakoltam a kilométert.
Kérdező!
Nem tetszettek a rövid és sommás "NE VEGYÉL" válaszok, hát bemásolok neked egy hosszabbat, amit egy valódi Alfa-imádó írt, aki nem 2ezerért tankol, hogy a térre, meg a dizsi elé kiálljon vele, hanem használja is.
Jó olvasgatást:
Az Alfa 156 -mal kapcsolatos kezdeti optimizmusom mára már igencsak fakóvá vált.
Nagyon sok alkatrészt kellett cserélni mondhatni fejből tudom miből áll össze egy autó. :)
Az autó még mindíg nagyon kényelmes és gyors, imádom!
Sajnálom, hogy időnként van valami rohama az autónak és százezrekbe(!) kerül kijavíttatni az összes nyűgjét...
Már írtam most meg pláne kiszeretném hangsúlyozni, hogy 1 átlag keresetű ember NE VEGYEN Alfát mert iszonyat mi pénzbe kerül fenntartani.
Ráadásul azért valjuk be ez messze nem egy BMW 3 vagy AUDI A4...
Itt elnézést az alfás társaimtól szeretem én nagyon de ami tény az tény.)
Az állandó javítások miatt, már szinte mindeből új van benne. Évi 500.ezer - 1.mill. ft. a szervizre sajnos ez nem vicc vagy én vagyok a faszagyerek meg telik rá és társai nadzolós irás, tényleg ennyi lett ilyen idős korára. Eladhatnám max. 400.000-ftért, szóval inkább marad nálam.
Ez is nagy hátránya az Alfáknak, hogy nem tartják az árukat sajnos...
Én nem is tudom nem is emlékszem milyen megfontolásból vettem meg ezt a 156-ost?? De már bánom.
Amire emlékszem az a szépsége és a gyorsulása. Mára mind2 már megkopott!!
Újonnan bárkinek ajánlom ezt a márkát, a szépsége nem kis rajongó tábort szerezhet tulajának.
Zárásként újból csak ennyi: Még ma is együtt rójuk az utakat amig ki nem fogy az út alólunk.
De a következő autóm tuti, hogy egy dízel BMW lesz :)
Hibalista:
(Már amire emlékszem.)
- szervó szivattyú - kipufogó leömlője szétégett - az első futómű minden eleme csere - körmányösszekötő - axiál - fékek-fékcsövek - alapjárati motor - lambda szonda - légbeszívó rendszer csövei - görgők-feszítók - generátor tartója letört a motorblokkról - a generátor maga is meghalt (megjavítható volt nem kellett cserélni) - zárak az elmúlt két télen mind2 ajtón csere - klima fémcsöve eltört és szétesett - féltengelyek cseréje - biztosítékok cseréje - légtömegmérő (már a második az első itéletem óta) - kézifék bovdenje - pillangó szelep - stb... - -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!