Vélemény az Alfa Romeo 156 autóról?
Figyelt kérdés
Mert nekem tetszik..Csak nemtudom hogy mennyire hibásodnak meg illetve mennyit fogyasztanak és stb.Főként azoknak a válaszát várom akiknek ilyen típusú gépjárművük van.Válaszokat előre is köszönöm.2014. máj. 28. 16:22
2/9 anonim válasza:
hát esznek szépen, 6-7 felett szerintem simán (vegyesen is), meghibásodás... hát nem annyira mint egy BMW, az egyik legjobb kocsi az Alfa
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat.
2014. máj. 28. 19:50
4/9 Boros Attila Karoly válasza:
Az a helyzet hogy nagyon szerviz igényes nem véletlen olyan olcsó! Én nem venném meg de te tudod
5/9 anonim válasza:
"meghibásodás... hát nem annyira mint egy BMW"
Egy BMW jóval megbízhatóbb mint egy Alfa. Csak a sok szerencsétlen minimál pénzből vesz egyet és nem viszi szervizbe, így jó hogy tönkremegy a BMW.
Az Alfa meg masszív veszteséget termel a Fiat cégcsoportnak, mivel senki sem veszi őket mert megbízhatatlan autók.
6/9 anonim válasza:
A 156 tényleg kicsit problémásra sikerült, viszont a facelift utáni modellek sokkal megbízhatóbbak lettek. Én azok között nézelődnék.
7/9 anonim válasza:
2-es, két olyan állítás egy helyen ami a valóságot közel se fedi. Alfákat nem a semmiért látni keveset, nem mert oylan drágák vagy hasonló, hanem annyi köztük a megbízhatatlan, annyit kell őket szervizbe vinni, hogy a legtöbb ember már kerüli őket messziről. BMW meg más kategória, ott nema emgbízhatósággal van a gond, hanem azzal, hogy sokan pénz nélkül veszik és mikor van valami akkor lesnek az árak miatt, onnan meg eprsze = a xar kocsi kijelentés.
8/9 anonim válasza:
Alapjába véve nem megbizhatatlanabb mint más márkák,de az alfa mindig is prémium kategória volt és ezért drágább a fentartása.Ezzel az a probléma hogy olcsón meg lehet venni, ezért sokan megveszik de költeni már nem akarnak rájuk.Ha találsz jó állapotút akkor vedd meg.Törődeni kell vele és azt meghálálja.Amugy nagyon szerethető kocsi.
9/9 anonim válasza:
Az alfa 156 jtd egy jól sikerült autó és nem szívja be a pillangó szelepet mint egy 320d bmw aminek következtében lehet a motort cserélni. ennyit a bmw megbizhatóbbságáról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!