Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan kell a szervó olajat...

Hogyan kell a szervó olajat pótolni?

Figyelt kérdés

BMW E36 os autón hogyan kell a szervó olajat pótolni?

Milyen olaj kell bele? Meddig kell tölteni? Járó motornál? kormányt tekergetni kell közben?

Részletes válaszokat várok....

2015. jan. 16. 11:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha még van a tartályban, akkor valószínűleg nem levegősödött le. úgyhogy simán rátöltesz. Autósboltban bemondod a típust, motorszámot és kapsz belevaló olajat.

De előtte célszerű lenne a folyást megszüntetni

2015. jan. 16. 12:05
 2/4 A kérdező kommentje:
És ha belevegősödött?Mik annak a jelei és h tudom megszüntetni?
2015. jan. 16. 12:19
 3/4 szántóvető ***** válasza:
vedd le a tartály fedelét és szagold meg az olajat.ha égett szaga van akkor megégett az olaj,cserélni kell nem pedig utántölteni.nem tudom hogy a BMW-t kell-e légteleníteni.beindítod és eltekered a kormányt ütközésik mindkét irányba,lehet hogy ennyi is elég.
2015. jan. 16. 13:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
én az e36 omba cseréltem a szervo olajat castrol atf olajat tettem bele amit még lehet automataváltoba is tenni rózsaszín színe van....légtelenités beindittod koppanásig tekered balra jobbra ...a bbetöltö kupakon van két vonal addig kell lennie az olaj szintnek...ha meg csinátlad 7-8 szor mindkét irányba és megfelelő a szint és rátekered a kupakot és nem búg tekeréskor akkor jo:)
2015. jan. 17. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!