Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1999-es 1.3-as Suzuki Swift-be...

1999-es 1.3-as Suzuki Swift-be mennyiért lehet légkondit szereltetni?

Figyelt kérdés

A fent említett kocsiba tervezek, légkondit szereltetni. Ha bontásból sikerül szerezni anyagot, akkor nagyjából mennyi a beszerelés költsége? Illetve csak az 1.3asok légkodija passzolna, vagy nézegethetek 1 literesek között is?

Ugyan ilyen jellegű kérdésem lenne szervóval kapcsolatban is.

Előre is köszönöm a tippeket! (Nem szeretem amikor elviszem a szerelőhöz a kocsit és lövésem sincs a dologról.)

2014. dec. 30. 13:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

Ha beállítasz egy szerelőhöz, hogy klimát szeretnél a 99 es swiftbe rakatni.

ki fognak röhögni:)

Add el a mostanit, és vegyél egy klimásat.

Hidd el olcsóbb és macera mentesebb.

2014. dec. 30. 13:53
 2/11 anonim ***** válasza:
55%
Pont annyiba,mint amennyit ér az autód XD
2014. dec. 30. 13:54
 3/11 A kérdező kommentje:

Családban van egy 2000-es évjáratú swift is, abban van klíma. Az enyém 1999 10. havi gyártású.

[link]

Itt van egy komplett klíma bele. Most komolyan 350.000HUF lenne beszereltetni? Annyit ér kb a kocsi.

2014. dec. 30. 14:06
 4/11 anonim ***** válasza:
95%

Nincs mihez rögzíteni a klímakompresszort. Nincs szíjtárcsa ami meghajtaná.

Nincs a középkonzolon kezelőszerve.

A szellőző rendszerben nincs helye az elpárologtatónak.

Végül is csak teljesen kéne szétbombázni a műszerfalat, középkonzolt... és ami hiba ilyenkor egy 15 éves autónál kijöhet, azu ki is fog jönni. Törnek a műanyag bolhák, törnek a műanyag elem rögzítő fülecskék, a végén az egész egy orbitális nagy szopásheggyé válik.

Ehhez egy szerelő sem szereti sem a nevét adni, sem garanciát vállalni rá.

Olcsóbban kijössz, ha eladod, és veszel egy klímásat.

2014. dec. 30. 14:40
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Esetleg nem szeretnéd megcsináltatni légrugósra?

Ch.. komolyan mondom vicc mit ki nem találnak az emberek.. Add el, majd vegyél egy klímásat. Olcsóbban kijössz mint gányolni.

Otthon összehekmányolod, műszakin meg majd megy a sírás

2014. dec. 30. 18:54
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a 4esnek a korrekt választ, valóban ha ennyi macerával jár akkor nem éri meg sajnos.

Utolsónak:

Azért tettem fel a kérdést, mert mint írtam, nem vagyok auto szerelő, nem értek hozzá.

Erre van ez az oldal nem? Ha valamit nem tudunk, de nincsen kedvünk rohangálni, hogy egy szakitól kérjünk véleményt, akkor az otthon ülők segítenek, az adott témában éppen kevésbé járatos kérdezőnek.

Nem kell egyből fennhéjázóan agyhalottnak minősíteni az embert. Ha pedig frusztrált vagy, akkor ne itt vezesd le az energiáidat, és rontsd a levegőt, hanem csinálj valami hasznosat! Mondjuk takaríts egy kicsit! :D

2014. dec. 31. 00:54
 7/11 anonim ***** válasza:

Hali!

tehát a klíma tisztázva,azt már látod, hogy baromi nagy költséggel járna, ami nem állna a rányban az élvezettel..

Kérdezted a szervót is..na, az a másik..meg lehetne oldani, csak nem éri meg,(ez sem)..

ami a legfontosabb...a műszaki vizsga. Ha nem komálóshoz viszed, akkor bukta, mert nem a típusnak megfelelő, nincs átalakítási engedéy,stb..

hát ez van.

a mostanit (jól)eladni csak nagy szerencsével lehet, mindenki a klímásat keresi.

az én mercim 11 éves volt, amikor el akartam adni...azonnal jöttek is, mert gyönyörű, jó állapotú volt...csak...csak nem volt benne gyárilag klíma..fél évig várni kellett, amire nagy nehezen elvitték..

2014. dec. 31. 05:29
 8/11 anonim ***** válasza:

kár hőbörögnöd kérdező. klíma és szervó utólagos beszerelése nagyon sok pénzbe fájna, és még több macerával.

egyszerűbb és olcsóbb venni másikat, mint nekiállni szerelgetni. vagy mégegyszerűbb lemondani ezekről az extrákról...

2014. dec. 31. 12:21
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
2014. dec. 31. 13:38
 10/11 anonim ***** válasza:

Vicc amit mondtok xd xd xd

40ert kapna klimat 20ert beszereli neki barmelyik auzukis...soroljak neveket? XDD

2018. aug. 28. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!