2005-ös Suzuki Swift mindkét hátsó kereke beállt. Mi a gond?
Az autó 3 hónapot állt egy garázsnak csúfolt tákolmányban, kézifék nem volt behúzva. Most hogy elő akartam venni, a két hátsó kerék meg se moccan. Hintáztatás se segített.
Gondolom a pára tette a dolgát, de nem tudom mi állhatott be. A kerékcsapágy? Vagy a kézi? De az be se volt húzva. Előtte állt 2 hónapot az utcán behúzott kézivel, akkor be is rohadt, de sikerült kihintáztatni.
Most meg se moccan, úgy húztam végig a seggét a garázsból az utcáig.
Mit kezdjek vele?
Boldog karácsonyt!:)
Trailer aztán szerviz.
Így lenne szerintem a legjobb.
A kerékcsapágy nem rohad be 3 hónap alatt.
Szerintem kézifék,vagy a fékszerkezet, fékpofák rohadtak össze.Nem kell ide tréler, csak egy autószerelő.
Boldog karácsonyt!
Szerintem is berohadt a hátsó fék.
Ha tudod vedd le a kerekét és ütögesd meg a dobot egy kalapáccsal (erősen, de azért érzéssel).
Lehet, hogy ez sem segít, de van rá esély.
Aztán irány a szerelő!
Ha nem mozdul, kérdezd meg a szerelőt, hogy nem jön e házhoz (szerintem olcsóbb, mint a tréler).
Előző vagyok.
Ha hátul is tárcsa fék van, annál jobb: rozsda oldó/csavar lazítóval fújd le a betétet és a tárcsát!
Dob van hátul. Az lesz, kerék le, és megtámogatom kalapáccsal.
Köszönöm a válaszokat, kellemes ünnepeket!:)
azért óvatosan azzal a kalapáccsal..leállás előtt rengeteg vizet kaphatott...vagy mosták, vagy nagy esőben gurult, aztán állt három hónapot..
a féket nyomkodni kellene kocogtatás közben..ha megmozdul, nem ártana szétszedni...
Köszönöm!:)
Hát a szervíz az erősen halasztva lesz, mert 5.-én már dolgoznom kell.
De megfogadom a tanácsot :)
Kellemes ünnepeket, és köszönöm a válaszokat!
# 4/8
csavar lazítóval féket fújni..... Háhá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!