Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swift féltengely az...

Suzuki Swift féltengely az mennyibe fáj?

Figyelt kérdés
Ma álltam be a kocsival egy parkolóba és miután leállítottam a motort és behúztam a kézit rájöttem, hogy inkább sebességbe kellene hagyni és kiengedtem a kézit majd benyomtam a kuplung pedált és betettem egybe csak, hogy csattant egyet vmi a motorba és azóta a kuplung funkció megszűnt. Felhívtam a szerelőt, azt mondta, hogy a már eleve rossz állapotú féltengely szakadhatott ki, újonnan 60-80 ezer ft, bontóba kell próbálkozni. Bontóban ez kb. mennyibe fájhat?

2014. dec. 28. 20:53
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Régi típusú Swift, 1.3
2014. dec. 28. 20:54
 2/17 anonim ***** válasza:
10-20 között.
2014. dec. 28. 21:42
 3/17 anonim ***** válasza:
2014. dec. 28. 23:30
 4/17 anonim ***** válasza:
66%
Vegyél egy kuplungbowdent és cseréld le a szerelőt.
2014. dec. 29. 00:16
 5/17 anonim ***** válasza:

tehát már egyesben volt, amikor csattant, és a motor leállt? mert akkor a bowden megadta magát. a kuplung funkció megszünt, az értelemszerűn azt jelenti, hogy nem emel ki?

ha nem, akkor -mint írták- veszel egy bowdent, és csere..

a különbséget a féltengely és bowden között eliszod.

ha a féltengely kiszakad, más a jelenség, és nagyobb a kár is...

2014. dec. 29. 05:23
 6/17 anonim ***** válasza:
Féltengely nem szakad csak úgy ki egy parkolóba állástól. (még akkor sem ha füstölő kerékkel csinálod.)
2014. dec. 29. 09:03
 7/17 A kérdező kommentje:
Nem attól állt le a motor, mert benyomtam a kuplungot, hanem attól, hogy leállítottam. Már a kulcs is ki volt véve, kormányzár is be volt nyomva amikor benyomtam a pedált és csattanás, pedál funkcionálás megszűnt. Most már csak a rugó tartja fent a pedált, benyomásnál nem csinál semmit. De könnyen kideríthető, ha jobb idő lesz, kimegyek és sebességbe téve megpróbálom elindítani, ha csak a bowden a baj, akkor eltudok még gurulni a szerelőig...
2014. dec. 29. 12:31
 8/17 Zebra3328 ***** válasza:
Nemrég kérdezted, hogy mi lehet a baja a kocsidnak ha ezek az előzmények. 5-en írtuk, hogy hülyeséget mondasz ezzel a féltengely kiszakadással. Most már csak az érdekel engem, hogy minek írogatsz ide, ha magasról teszel a válaszokra??
2015. jan. 1. 12:01
 9/17 A kérdező kommentje:

Ma megnéztük, elszakadt a bowden, igazatok volt. Most már az a kérdés, hogy vatta újan, autósboltba ez mennyibe kerül?

Gondolom nem 1 ló ára...

2015. jan. 1. 16:58
 10/17 anonim ***** válasza:
Kb. 3-4 ezer Ft.
2015. jan. 1. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!