Suzuki swift 1.3-as,97-es évjáratú kocsimban kicseréltem mind a két oldalon a külső féltengely csuklókat de 2hét alatt megint kiment. Mi lehet a baja?
Unixnál vásároltam a csuklókat a legolcsóbbakat vettem 7500ft/db
Amikor kicseréltem akkor utána nem volt semmi gond, nem recsegett minden ok volt.
Vagy 2-3 hétre rá elkezdte a kormányt jobbra elhúzni, és a kocsi remeg, ráz már 70km/h -tól.(nem vészesen de ráz) Meg újra elkezdett ropogni kanyarban a csukló.
Szerintetek megint a csukló ment ki?
Lehet szar volt a minőség?
Mitől húz el a kormány?
És miért ráz a kocsi?
Itt kezdődik a probléma, hogy legolcsóbbat...
Én sokkal inkább vettem volna komplett féltengelyt bontottan kb 10e ért, mert ha nem szakad ki a gumiharang, akkor sose megy tönkre a suzuki féltengely. Hogy jobbra húz és rángat lehet csukló is, lehet más is. De ezek után inkább féltengely miatt van mindegyik..
Hát Én láttam,ahogy cserélték az enyémet műhelyben,tuti nem állnék neki egy vasárnapi barkácstanfolyam keretében..
Lehet h úgyjárnék mint te XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!