Dacia Duster? Vennétek egy ilyet? Www.Hasznaltauto.hu/auto/dacia/duster/dacia_duster_1.6_i_16v . _1. tulajdonos. Lpg-8573030
Nagyon tetszik ez az autó! Tudom, hogy Dacia de akkor is. Meg amúgy is Renault által felkarolt márka. Sokan szidják, fikázzák, de szerintem csak a régi „román" berögzöttség miatt. Mert csak a nyugati a jó autó...pffff
www.daciaklub.hu/e107_plugins/content/content.php?content.7
Kedves utolsó hozzászóló!
Itt nem a román ipar támogatásáról van szó, amúgy ha már itt tartunk mennyivel jobb szerinted az orosz ipar támogatása? Miért neked áll egyáltalán valami a ház előtt? Esetleg egy ilyen?: [link]
GRATULÁLOK!!! - Izlések és pofonok! :)
Én maradnék ennél:
Annyira azért nem is olyan olcsó, és honnan tudod ilyen biztosan, hogy fos? Renaultot hajtok már 14 éve és ha hiszed, ha nem eddig semmi probléma nem volt! Ja és 300 ezer km-nél tartok :):):)- Erről ennyit! NEM GYŐZTÉL MEG!!!Német? orosz? japán márkák? Ezt hol hazudták neked?
Talán a japán igen az elmegy de a másik kettő? Kérdezz meg pár S8-as Audist!!! Lada Niva nem tetszik! Nekem ez is szempont! Elismerem terepen nagyon tud, de ennyi...:(
Kedves Hozzászóló!
Akkor ezzel te azt akarod mondani, hogy csak a suzuki tulajdonosok magyar emberek nálunk? Vannak gondok a fejedben... - NEM KEVÉS...:(
Nem értelek a történelmet hogy lehet belekeverni egy kocsi választásába...:(
Ezek szerint neked ezek min-mind kimaradnak nyomorult kis életedből:
-franciaágyon egy jó kis franciázás esetleg egy nyelves francia csók?
- utána egy kis franciasaláta csemegézése vagy netán francia mustárba virsli mártogatása, és mindezt megfejelve egy jókora francia krémessel...:)
- franciakulcs sem volt még biztos a kezedben...
- francia kártyát sem játszottál még soha életedben?
- igazi francia parfümöt se szagolj meg mert fúj a francia!!!
- amelyik hölgyikén francia körmöt pillantasz meg nálad ő már szóba sem jöhet?
Soroljam még?
Beszűkült a gondolkodási köröd! Jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!