Dacia Duster? Vennétek egy ilyet? Www.Hasznaltauto.hu/auto/dacia/duster/dacia_duster_1.6_i_16v . _1. tulajdonos. Lpg-8573030
Nagyon tetszik ez az autó! Tudom, hogy Dacia de akkor is. Meg amúgy is Renault által felkarolt márka. Sokan szidják, fikázzák, de szerintem csak a régi „román" berögzöttség miatt. Mert csak a nyugati a jó autó...pffff
www.daciaklub.hu/e107_plugins/content/content.php?content.7
nem tudom hogy adott esetben vennék-e,de piacvezető itthon ez tény.
Na látjátok erről beszéltem....:)
2 hozzászóló is rendesen leminősítette itt, pedig lehet nem is próbálta még soha életében, hanem csak úgy innen-onnan hallott róla valamit..
Bárki bármit mond, nekem külsőre is nagyon tetszik, a motorja biztosan Renault most hogy a belső kialakításnál használtak olcsóbb műanyagokat, na bumm azt gondolom nem egy akkora hiba! Nem városi menőzésre kell, hanem TEREPRE!!! ENNYI...:)
Kedves utolsó hozzászóló!
Van közelebbi tapasztalod is a márkával kapcsolatban (rokon, ismerős, barát rendelkezik ilyen kocsival) vagy csak a jó öreg berögzött „sznob" hozzáállás miatt mondod amit mondasz??? Ami esetet leírtál, honnan tudod, hogy nem éppen a sofőr bénázása miatt volt? NEKEM AKKOR IS NAGYON BEJÖN! És most tényleg nem csak a nyomott ára miatt, szerencsére megtehetném, hogy egy drágább, NÉMET vagy BRIT terepjárót választok, de nekem ez tetszik...:)
Ajánlok figyelmedbe egy jó kis videót:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!