Van annak értelme, ha csak a vezérműszíjat cserélem, a feszítőgörgőt nem?
lássuk a lehetőségeket most nincs pénz teljes cserére csak szíjra,variációk
1. lecseréled a régi szíjat újra és a régi görgő vízpumpa marad egy ideig még de szíj legalább új és ha csak áll be a pumpa vagy a görgő biztonságban vagy
2.nem cseréled le a szíjat sem és marad az is régi akárcsak a görgök és a vízpumpa,itt már nem csak a régi vízpumpa,és görgő állhat be de a szíj szakadásának a veszélyes is fennáll
akár hogy nézem nekem az 1.es azért jobban tetszik,az igazi persze a 3.a lenne hogy valahonnét szereznél pénzt és mindet tudnál cserélni.
dirtboy hozzászólásához csak annyit tennék hozzá ha a vízpumpa beáll akkor átfordul a vezérlés mint a szar és az is felér egy szíjszakadással.
Ha tényleg sürgős akkor inkább most verd magad egy kisebb adósságba mert a motorgenerál drágább lesz.
ma 18:44
értelmezési gondjaid lehetnek vagy nem tudom de olvasd el még egyszer hogy mit írtam
"1. lecseréled a régi szíjat újra és a régi görgő vízpumpa marad egy ideig még de szíj legalább új és ha csak áll be a pumpa vagy a görgő biztonságban vagy"
Most vagy azt akartad írni hogy "ha csak NEM áll be a pumpa"...
vagy tényleg én nem tudok értelmezni mert így "ha csak áll be a pumpa" ebből az jön le ha csak a pumpa áll be akkor nem akkora a gáz.
Nem kötekedésnek szántam amugy de én kéek elnézést ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!