Van annak értelme hogy csak azért tegyem le a jogsit, hogy a városban autózzak?
Először én is azt gondoltam, hogy az félelmetes. Budapesten élek, s míg nem tudtam vezetni, illetve éppen kezdtem egyedül autózni, bizonyos utakra mumusként néztem.
Pályán menni a legkönnyebb. Gyorsan történnek dolgok, az igaz, de nincs gyalogos, őz, lámpa, kanyarodók stb.
S nem csak pálya van ám településen kívül, hanem mindenféle egyéb út is.
5 éve van jogsim és sose kényszerültem autópályára. Ritkán megyek 20km-nél távolabbra és amúgy is sokszor kerülő az autópályán menni és még fizetni is kell érte.
A kis autóm meg nem arra való hogy 130-al menjek vele huzamosabb ideig.
sztem mindenképpen tedd le. nagyon jó dolog. én már csak abból is kiindulok h ha vmi baj van,nem állok ott hülyén,hanem el tudom inditani azt az autót,és tudom irányítani,kezelni. Persze én nagyon szeretek vezetni,nem tudom te hány éves vagy,de ne félj,nem fogsz félni a vezetéstől,megszokod,megszereted,ovatosan figyelmesen kell,mert a jogsi nem csak egy alkalomra szól. nekem ez az egyik büszkeségem! :)
ja és sose tudod hova visz a sors ha találsz külföldön egy jól fizető állást,akkor kell autópályán vezetni,de én azt ajánlom,először legyen melletted egy profi,mikor vezetsz,én is ugy kezdtem,mostmár élvezem h vezethetek egyedü is bátrabb,magabiztosabb vagyok,tényleges tudással.
mert a vizsga még nem egyenlő azzal,a gyakorlás a legfontosabb.
én fél éve tettem le.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!