Milyen autót vegyek? VW Passat B5, Audi A4, régebbi BMW, Merci, Suzuki Ignis, SX4?
Bevallom, nem értek különösebben az autókhoz, ismerősöktől és neten tájékozódom. Jogsit is most rakom, ez lenne az első autóm, egy régi, használtat szeretnék venni.
Úgy olvastam, hogy a nem olyan lelakott kocsik fél milliótól kezdődnek. Max 500 és 900 ezer forint között lenne rá keret, többet nem költenék egy használt kocsira így elsőnek, mivel nem tudom mennyit kell majd szervizeltetni.
Ismerősöm a VW Passat 1.9 TDI-t ajánlja nagyon, neki Audi A4-ese van, és azt mondja ugyanaz a motor van benne, és elég keveset eszik.
Fontos lenne, hogy keveset fogyasszon, alkatrész hozzá olcsó legyen, jól felszerelt legyen, és mivel én 190 centi vagyok, ezért jó lenne, ha el is férnék benne :)
Ignisben már ültem, és a magas belső tér tetszett ott nagyon, olcsó, egyik ismerősömnek is Ignise van és szereti nagyon. SX4 talán jobb, bár kicsit többe kerül. Viszont sokan mondják, hogy Suzukit semmiképp :D. De ezekben a magas beltér, ami tetszik, és az, hogy nem ültetett aljúak.
Merciből az A sorozatot néztem, de haverom azt mondja, hogy tönkre mennek könnyen.
BMW-nek tetszik a külseje, jó a presztízse, viszont nem tudom, hogy elférnék-e egyáltalán benne, illetve nagyon ültetett aljú kocsit nem szeretnék. De igazából nem tudok erről se sokat.
1. Melyikről mik a vélemények? Melyiket válasszam?
2. Érdemes-e külföldön megvásárolni inkább az autót?
3. Kb. 3-4 év múlva szeretnék kiköltözni Ausztriába, várjak addig az autóvásárlással? 3-4 év múlva is tartják ezek az árukat? És akkor már nem lesznek túl öregek? Mivel Budapesten lakom, és kint parkolna a kocsi, nem törik fel, lopják el?
Utolsó vagyok, egy benzin/gázos-nak a fenntartása még a dízelnél is kedvezőbb, ha nem jársz évi 30 ezer kilométert az még jobb választás lehet.
20/f
Volvot vegyél, mellesleg benzinest. 2.0 T4 legyen.
Ez még a harcot is felveszi a nagy német riválisokkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!