No comment: Passat 1.9 tdi vs sx4?
Nem ez nem olyan kérdés hogy melyik van, hanem az hogy minap cammogok a családi Sx4-el, (1.5. 99) olyan 90-100 körül, látom a visszapillantóban a b5 Passat-ot, (tudjátok nincs márkajel, a gagyi xenon, szekér kerék, fólia, vágott rugó)
Elmegy mellettem, nem zavartattam magam, hosszú egyenes szakaszon feltorlódott a kocsisor egy kamion miatt, a passat-os elkezdte előzni őket, én meg uzsgyi utána... jött a kojt rendesen belőle, fulladtam meg... no mind1 beáltam a seggébe, kocsisor leelőzve... magam is meglepődtem 140-150Km/h-nál megadta magát a tudomány, most létezik hogy ezek az autók ennyire szar állapotban vannak már? Jó mondjuk gondolom a 90-110 lovas változat amúgy sem egy erőgép... dehát basszus...
Nagyon menő vagy. (gondolom, erre a válaszra vártál)
Egyébként ha ez országúton történt, akkor nem lehet, hogy nem akart 150-nél gyorsabban menni 90 helyett?
"jött a kojt rendesen belőle, fulladtam meg... no mind1"
Inkább ez a no comment:)
Meséld el nekem, melyik az az út Magyarországon, ahol előzni kell és mindezt 150-nel? :D
Ha elfogyott a kojt is 150-nél, akkor valszeg elvette a gázt. Lehet a 110 lovas nem erőgép, de a 99 lovas SX4 sem kimondottan dragster. Ha kifogtál volna valami átépített motoros jampit, akkor lehet meglepődtél volna, hogy az SX4 150-nél már nem harap szembe szélben... :D
De hülyeséget félretéve, ezek a 100-120 lóerős autók nem arra vannak kitalálva, hogy bődületesen nagy tempót menj vele, általában a váltókiosztás is ehhez van optimalizálva, így én azon sem csodálkoznék, ha ilyen szolid ménessel innen már nem is nagyon gyorsulnának..
Nem azért írtam amit írtam, de úgy látom a tédijí fanok itt is vannak. Nem vonom kétségbe új korában jobb autó volt Passat az sx4-nél... sőt sokkal jobb, de ha van egy kimustrált 400e futott példány, megfűszerezve 1-2 "füstcsavaros" hülye gyerekkel... akkor ne mondja nekem senki hogy abból a 110 lóból nem veszett el 1-2...
Átépített téma: 1000 passatból 1 van, de nem is erre mondtam...
Óra szerint amúgy az sx4 is megy 190-nel, ami gps serint 175 (és nem kell neki 30km egyenes szakasz), de mondhatom én ezt olyan embereknek akik elvakultak...
Hát el kell keserítsek mindenkit.... gyárilag 10.8-at tud a 115Le/285nm változat... egyenértékű az sx4-el...90Le változat meg 13,5 sec...
Dehát hülyék mindenhol vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!