Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » No comment: Passat 1.9 tdi vs...

No comment: Passat 1.9 tdi vs sx4?

Figyelt kérdés

Nem ez nem olyan kérdés hogy melyik van, hanem az hogy minap cammogok a családi Sx4-el, (1.5. 99) olyan 90-100 körül, látom a visszapillantóban a b5 Passat-ot, (tudjátok nincs márkajel, a gagyi xenon, szekér kerék, fólia, vágott rugó)

Elmegy mellettem, nem zavartattam magam, hosszú egyenes szakaszon feltorlódott a kocsisor egy kamion miatt, a passat-os elkezdte előzni őket, én meg uzsgyi utána... jött a kojt rendesen belőle, fulladtam meg... no mind1 beáltam a seggébe, kocsisor leelőzve... magam is meglepődtem 140-150Km/h-nál megadta magát a tudomány, most létezik hogy ezek az autók ennyire szar állapotban vannak már? Jó mondjuk gondolom a 90-110 lovas változat amúgy sem egy erőgép... dehát basszus...

2014. aug. 3. 00:27
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

"Attól hogy belinkeltél egy olyan Passatot, amelyikben max 70 ló van vagy nem nyomta neki"

Azért ha 200-ig felgyorsul a passat, akkor feltételezhető hogy igencsak megvan a gyári 110 lóereje, ugyanis 200 kötül van a vége ennek gyárilag, az igaz, hogy lehet jobbat is lehetett volna gyorsulni vele, de 100-ig lehet tényleg kap az sx4-től, felette már nem hiszem, az a TDI terepe inkább

2014. aug. 7. 10:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!