Ez most akkor nem is bluemotion passat?
Figyelt kérdés
Új autót vettünk. 2011-es bluemotion dízel passatot. az előző autónk is bluemotion volt, 2010-es. abban nem volt pótkerék, mert ott volt a tartály. de az újabbikban van pótkerék. ez most akkor mégsem bluemotion vagy máshogy oldották meg benne?2015. jan. 5. 14:05
2/7 A kérdező kommentje:
elvileg tudjuk de ezen meglepődtem és elbizonytalanodtam. csak mert az előző nem ilyen volt.
2015. jan. 5. 14:19
3/7 A kérdező kommentje:
és a választ tudod vagy csak okoskodni jöttél?
2015. jan. 5. 14:19
4/7 anonim válasza:
Nos, nem attól függ, hogy Bluemotion e, hogy van benne pótkerék vagy nincs. Van olyan autó, amelyikbe rendelni kell a pótkereket, van amelyikhez nem is lehet venni.
Nézd meg az elejét, az hűtőrácson kell irja szép nagy betűkkel hogy Bluemotion, sőt a hátulján is szokott lenni valami erre utaló jel.
5/7 A kérdező kommentje:
tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy nem a pótkeréken múlik. de azért nem volt pótkerék az előzőben, mert ott van a bluetartály, nincs helye pótkeréknek ahol amúgy a pótkerék van. ebben ott nincsen semmilyen tartály. a hátulján rajta van, de olyan jelet lehet venni bárhol. a hűtőrácsban nincsen benne, de láttam olyat már neten, ami bluemotion volt és nem volt benne. a régebbi, 2010es passatunkban volt a hűtőrácsban is bluemotion felirat
2015. jan. 5. 15:29
6/7 A kérdező kommentje:
nos, megoldódott a kérdés, az előző kocsinak euro6-os besorolása volt, pont a blue technológia miatt, ez csak euro 5. szóval 100% hogy nem blue. akkor át lettünk baszarintva.
2015. jan. 5. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!