Ilyen autót keresnék?
Figyelt kérdés
úgy volt, hogy celicát veszek.. nagy japán párti vagyok.. csak kölcsön kellett adnom bátyámnak egy kevés pénzt... viszont múlt héten kaptam külföldre egy állásajánlatot... amihez persze kéne kocsi... esetleg valami nagyobb teljesitményű, szép megjelenésű japán autót tudnátok mondani ami megáll 500-600 ezerből ? minden szoba jöhet, kivéve Galant2015. jan. 4. 18:57
1/15 anonim válasza:
Ha egy kis kölcsönadott pénz hazavágja a Celica-vásárlási terveidet, akkor lehet, hogy egy nagyobb teljesítményű autó való. Corolla?
2/15 A kérdező kommentje:
kis kölcsönadott pénz mellett érts 1 millió forintot, sajnos a corollának szerintem nincs megjelenése :( csak a csepplámpásnak, de az pedig nem áll meg 600ezerből
2015. jan. 4. 19:07
4/15 A kérdező kommentje:
Néztem, de abban pedig teljesitmény nincs :( 90LEvel nem hiszem, hogy beérném
2015. jan. 4. 19:20
5/15 anonim válasza:
Ott a V-Tec Cvici, az már mindjárt nem 90 lóerő. De mire kell ilyen erős autó? Utánfutót vagy lakókocsit akarsz húzni?
6/15 A kérdező kommentje:
Egyszerűen szeretem, hogyha nagy teljesitménye van a négykerekűmnek :)
2015. jan. 4. 19:28
8/15 anonim válasza:
Túl nagyok az igényeid a félmilliós kerethez - ha a bátyád vissza adja az egymillát, akkor lehet gondolkozni megjelenésben, teljesítményben, most legfeljebb a célnak megfelelő autó a realitás.
A vételáron túl még 200ezret számolj rá az átíratásra, olajcserére, vezérlés lecserélésére - arról nem is szólva, ha a vétel után kiderül, hogy kell még rajta cserélni mást is.
9/15 anonim válasza:
Ja, ez jól mutatna mondjuk ha farsangkor méhecskének öltözöl. De ha már külföldre mégy dolgozni, kicsit komolyabban vehetnéd a témát, mert még kelet-európai bevándorlónak fognak nézni.
10/15 A kérdező kommentje:
Egy hülye kérdést fogok feltenni.. de nektek erről mi a véleményetek ? Szóval.. ez az állás ajánlat dublinban van.. egy ismerősöm/ régi jó barátom mondta, hogy menjek ki mellé.. főnök jó arc, abszolút segitőkész, elvileg szimpatikus is vagyok, pedig még csak telefonon beszéltünk.. szóval.. ismerősöm komppal vitte ki az autóját.. de most azon gondolkozok, hogy nem-e lenne egyszerűbb venni egy autót kint.. ti hogyan oldanátok meg ?
2015. jan. 4. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!