Mi a Velemenyetek a francia autokrol?
#9 vagyok.
Az utolsó juttatta eszembe, hogy a berlngóban is kezd baszakodni a hátsó híd. Kezd nyikorogni a torziós szarság miatt. A haveromnak is volt 207 abban is az szart be, minden gödörnél olyan volt mint egy csilingelő talicsaka.
50 ért lehet hozzá felújitottat kapni.
Nekem volt Citroen-em egy hulladék volt, azóta csak német autóm van, azokkal nem is volt komolyabb problémám.
A közeli családban van még egy Peugeot, hááát... ők szeretik..., de jónak nem mondanám.
Vezettem több francia és olasz autót munkából kifolyólag is, de a német autókhoz képest vezetési élményben is egy nagy nulla volt az összes.
Ezen felül a szerelőmmel konzultáltam többször autó ügyben, mert néha bevallom 1-1 olasz, vagy francia modell kasztnija megtetszett. Azért dizájnban ügyesek, főleg az olaszok, de mindig tudott órákig mesélni róluk és a megbízhatóságukról, hál istennek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!