Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi ez a nagy TDI huszárság, a...

Mi ez a nagy TDI huszárság, a buta fiatalok körében?

Figyelt kérdés

És ráadásul arra izgulnak, hogy kojtol mint a kutyatöke..

A jó dízel az nem ereget fekete füstöt tudomásom szerint.

Smoke and Charm? Ez komoly?

2014. dec. 31. 16:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
2014. dec. 31. 18:11
 12/24 A kérdező kommentje:

Fiatal vagyok amúgy, de ezek nem azért szeretik, mert vannak ezek az előnyei.

Múlkor pl megkérdeztem egy ilyet és a válasz a következő volt:

"MERT TÉDÉI AZÉRT! NYOMATÉK!"

2014. dec. 31. 18:17
 13/24 anonim ***** válasza:
25%

Akkor ne a passatot említsük a clioval egy lapon hanem a polot.

Nem eszik olyan sokkal kevesebbet az se.

2014. dec. 31. 19:10
 14/24 anonim ***** válasza:
66%

Ahogy látom nem esett le hogy miért írták hogy ne a clioval hasonlítsd össze

A polot se jó összehasonlítás

Miért? Mert nagyobb kategória értsd nagyobb súlyú és nagyobb terjedelmű stb.

Hasonlítsuk korba hozzáillővel, sőt legyen ugyan az a tipus a benzines passat. Na az tényleg beveri a 8 litert nagyon nyugisan járva is. Az 1.6os azért mert gyenge a nagy kasznihoz az 1.8as mert ugye nagyobb köbcenti

Egy tdi 6 literrel eljár ez tény (tapasztalat)(ha ügyes vagy akkor kevesebbel is)

Ahogy észre vettétek nekem is passatom van

26 éves vagyok 4 éve van már meg.

De rohadt röhelyesnek tartom amikor ugy kojtol mint az Ifa A legviccesebb az aki erre veri vagy ezzel menőzik. Vicc....

Én azért vettem mer a autó méretéhez képest jó a fogyasztása meg még elfogadható menettulajdonságai vannak és a mérete miatt (kombi)

Az alkatrészárak lehet hogy drágább mint a benzineshez de nem minden sarkon kell benne cserélni alkatrészt.....

Ja és nekem az autó csak autó marad ami elvisz A ból B-be

Bár igaz sajnos itt Mo-on az autó státuszszimbolum...

2014. dec. 31. 23:10
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

Audi r18 e-tron v6 TÉDÉI nyerte a 2014es Le-Mant. Es elotte nagyon sok evben szinten TÉDÉI nyerte. 24 oras verseny. Tenyleg szar a dizel. Tenyleg szar a tdi. Igen. Ahogy mondjatok. Tenyleg nem valo a sportkocsikba dizel.

A bmwnek 380 lovas sor6os motorja van. 380. Nem Nm hanem loero.

Okes azt elismeri mindneki hogy akinek van penze kocsira annak legsen bananra is. Tehat ezert sincs AMG diesslben es s-rs audi.

2015. jan. 1. 11:22
 16/24 anonim ***** válasza:
50%
Na ez nagyon bejött a VW-nek. A néphülyítés. Meratédéialegjobbversenyautó... Azt már senki nem gondolja végig hogy a versenysport egészen más tészta mint az utcai autózás. Egy nagy, tőkeerős vállalat pénzt nem kímélve "megveszi" a versenyeket (Dakart is) a p.araszt meg csak vakul és vakon hisz. A kampány elérte a célját. Szard le hogy néha turbót, pédé elemet, meg kettős tömegű lendkereket kell venned, de cserébe 6 literrel eljársz.
2015. jan. 1. 11:32
 17/24 sanyika007007 ***** válasza:
Hát igen vannak mindenhol ijen huszárok ! de csak azt hiszik ,hogy huszárok ! mert tesznek a verdájukba ijen turbót oljan turbót aztán érzödik egy kis nyomaték! , de a benzines autók mellet elvesznek versenynél !!! pl: volt egy alap e 36 m3, és egy golf 3 tdi! a golfra költöt a gazdája 1m2-körül ! ezt azt bele rakott!! kb 300 le diesel-be a bmw-meg szarrá taposta !!!
2015. jan. 1. 16:53
 18/24 anonim ***** válasza:
Mondjuk az eleg hulye aki egy 1.9essel akar m3 ellen versenyezni XD
2015. jan. 1. 18:29
 19/24 sanyika007007 ***** válasza:
De arra sok pénz lett költve !! söt nagyon sok :D
2015. jan. 1. 19:16
 20/24 A kérdező kommentje:

Meg amikor szarozzák a benzint. :D

Szívesebben ülnének ők egy M3-bana vagy egy GT-R ben, mint egy Etykilenctédéjiben. Mert hogy a legmenőbb ugye az az 1.9

2015. jan. 1. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!