Mi ez a nagy TDI huszárság, a buta fiatalok körében?
És ráadásul arra izgulnak, hogy kojtol mint a kutyatöke..
A jó dízel az nem ereget fekete füstöt tudomásom szerint.
Smoke and Charm? Ez komoly?
Fiatal vagyok amúgy, de ezek nem azért szeretik, mert vannak ezek az előnyei.
Múlkor pl megkérdeztem egy ilyet és a válasz a következő volt:
"MERT TÉDÉI AZÉRT! NYOMATÉK!"
Akkor ne a passatot említsük a clioval egy lapon hanem a polot.
Nem eszik olyan sokkal kevesebbet az se.
Ahogy látom nem esett le hogy miért írták hogy ne a clioval hasonlítsd össze
A polot se jó összehasonlítás
Miért? Mert nagyobb kategória értsd nagyobb súlyú és nagyobb terjedelmű stb.
Hasonlítsuk korba hozzáillővel, sőt legyen ugyan az a tipus a benzines passat. Na az tényleg beveri a 8 litert nagyon nyugisan járva is. Az 1.6os azért mert gyenge a nagy kasznihoz az 1.8as mert ugye nagyobb köbcenti
Egy tdi 6 literrel eljár ez tény (tapasztalat)(ha ügyes vagy akkor kevesebbel is)
Ahogy észre vettétek nekem is passatom van
26 éves vagyok 4 éve van már meg.
De rohadt röhelyesnek tartom amikor ugy kojtol mint az Ifa A legviccesebb az aki erre veri vagy ezzel menőzik. Vicc....
Én azért vettem mer a autó méretéhez képest jó a fogyasztása meg még elfogadható menettulajdonságai vannak és a mérete miatt (kombi)
Az alkatrészárak lehet hogy drágább mint a benzineshez de nem minden sarkon kell benne cserélni alkatrészt.....
Ja és nekem az autó csak autó marad ami elvisz A ból B-be
Bár igaz sajnos itt Mo-on az autó státuszszimbolum...
Audi r18 e-tron v6 TÉDÉI nyerte a 2014es Le-Mant. Es elotte nagyon sok evben szinten TÉDÉI nyerte. 24 oras verseny. Tenyleg szar a dizel. Tenyleg szar a tdi. Igen. Ahogy mondjatok. Tenyleg nem valo a sportkocsikba dizel.
A bmwnek 380 lovas sor6os motorja van. 380. Nem Nm hanem loero.
Okes azt elismeri mindneki hogy akinek van penze kocsira annak legsen bananra is. Tehat ezert sincs AMG diesslben es s-rs audi.
Meg amikor szarozzák a benzint. :D
Szívesebben ülnének ők egy M3-bana vagy egy GT-R ben, mint egy Etykilenctédéjiben. Mert hogy a legmenőbb ugye az az 1.9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!