Vélemény a Dacia duster-ről?
Figyelt kérdés
Mindent írhattok hogy mit gondoltok róla mekkora és milyen motorral érdemes venni.
Esetleg ajánlanátok árban hozzá hasonló terepjárókat?
2014. dec. 29. 12:56
4/8 anonim válasza:
Hát egy román rönó:)
Én nem venném, egy ismerősnek van, ő szereti. Mondjuk nem régóta van nála
6/8 anonim válasza:
Árához képest jó, ezt egy ismerős mondta akinek van, ő szereti. Én meg csak japán kocsit veszek, így szerintem sosem lesz olyanom :-)
7/8 eNerdzsy válasza:
1.5 Dci 112 Le motorral szereltet próbáltam.
5-5.6 l százon, azt gondolom elég barátságos.
4 személyes, kényelmes.
A beltérben kicsit sok a kopogós műanyag és látszik, hogy spórolósan oldották meg.
Az első sárhányó íveket másképp kellett volna megoldani mert a legkisebb nedvességet is felcsapja az autó oldalára.
Ennek az autónak a motor és a futómű az erőssége + a külső, ha valaki terepjárót szeretne.
Összességében ár-érték arányban jó, azt gondolom.
8/8 anonim válasza:
Ez nem terepjáró, csak a külső és a valamelyest emelt hasmagasság miatt tűnik annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!