Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri az új Dacia Duster?

Adathor kérdése:

Megéri az új Dacia Duster?

Figyelt kérdés

Tapasztalatok?

Csak az írjon akinek van!

2014. nov. 14. 11:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Ár/érték arányban mindenképp! Elég jó autó! De ha most venném akkor nem venném meg újonnan! inkább egy alig használtat!
2014. nov. 14. 12:40
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Igaz csak vezettem/ültem benne,de túlzottan "tucatnak" éreztem.

Ízlések és pofonok...

2014. nov. 14. 14:28
 3/10 anonim ***** válasza:
42%
Nem vennék. Egyik ismerősöm vett. 4 milió volt. Dízel. Vonóhorog meg pár kis pitty putty. A tükör kézi állítású. Nincs gumiszőnyeg benne. És az ablakok is csak elol elektromosak. És így volt 4 milió. Asszem 1500-as motor vagy 1600-as. Amikor a gazdája vezette akkor úgy tűnt hogy nagyon megy. Ahogyan előzgetett vele meg stb. Kérdeztem tőle hogy ez padló amikor elég jó hyorsulást éreztem. Azt mondta ez csak félgáz. Mikor én vezettem. Akkor a gazdája nem ult benne. Szoval 100 kgvel kevesebb volt a súly. És nekem alig ment. Az 1.4-es benzines autóm is lazán tudja azt a teljesítményt. Előzni csak nagyon meggondoltan lehetett vele. Sok előzésnél visszakellett mennem a másik autó mögé. Pedig én mindig padlóztam neki. 3000-től elfogy az ereje teljesen. 3500-ig még érezhető némi hyorsulás. De felette már nem 3rezni hogy gyorsul. De mivel dizel ezé elmegy az ereje fordulaton. Gagyi műanyag belül. Az ajtója lehet vagy 5-6 kg. Az én autóm ajtaja van legalább 20 kg. Nem nagyon tetszik a kidolgozása se kivul se vellük. Az ülések jobbak voltak mint az enyémbe. Mert magasabb. Kényelmesebb volt a lábnak. Több kmt letudnék benne utazni mint az enyémbe.
2014. nov. 14. 14:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
#3---> Vélhetően nem Alonso tette fel a kérdést,hanem egy teljesen átlagos /normális/ember,aki kibír akár 10-15 percet is előzés és brahizás nélkül.
2014. nov. 14. 14:58
 5/10 anonim ***** válasza:
4-es. Muszáj volt nyomnom neki. Tartanom kellett vele a tempót hogy ne maradjak le. Motorral ment előttem egy személy aki az utat tudta. És kevésnek bizonyult gyorsulásban.
2014. nov. 14. 15:34
 6/10 anonim ***** válasza:

már csak újat vennék..

használtan vettem, de cserélt motorral..a titok a motorolajban van. Ha nagyon jóminőségű, sűrűn cserélt olajjal fut, akkor örök darab..

az előző (német) tulaj ezt nem akarta tudni...garanciában széthajtotta.

egyébként magas, kényelmes, jól pakolható..

megéri.

2014. nov. 14. 16:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem az egyik kollégámnak van ilyenje. Sokszor ültem már benne.

Ár/érték arányban ha mint egy közlekedési eszközre tekintesz rá, nem rossz.

Ha autómániás vagy, nem egy kifejezettem szerethető, érzelmi kötődést kiváltó autó, tényleg inkább csak egy eszköz. Nincsenek benne innovatív megoldások, sem prémium minőségű anyagok.

De újonnan ennyiért másból se kapsz ilyet.

(# 3-as! Szerintem alapvetően ott az volt a gond, hogy te benzines autóhoz vagy szokva és ezt is megszokásból próbáltad vezetni. Egy dízel egy kicsit más váltókezelési technikát igényel, felesleges 3500-as fordulat fölé pörgetni. Ez általánosan érvényes minden dízel motorra, legyen az Dacia, vagy akár Audi, BMW. Utóbbiak sem fognak magas fordulaton hű de nagy gyorsulást produkálni. Ellenben 2000 körül hátba vágnak ha odalépsz. A benzinesnél meg pont fordítva, magasabb fordulaton jön meg az ereje.

Tehát legközelebb a dízelt 2500-3000 körül váltsd fel, sokkal dinamikusabbnak fogod érezni!)

2014. nov. 15. 13:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

#5---->"Motorral ment előttem egy személy aki az utat tudta. És kevésnek bizonyult gyorsulásban."

Logikusnak hat összevetni egy autó-,ill.egy motor gyorsulását valóban..

2014. nov. 15. 16:06
 9/10 anonim ***** válasza:

3-as és 5-ös vagyok!

8-as válaszoló. Nem motorral volt összevetve a gyorsulása, a motoros rendesen közlekedett betartva a sebességhatárokat, csak ugye az könnyebben előzgette az autókat, és én meg sokszor lemaradtam, hiába padlóztam neki.

2014. nov. 16. 09:12
 10/10 anonim ***** válasza:
nem tudom hogy te hogy vezetsz 3-as, de nekem is dízel autóm van és visszaváltás nélkül 120-130 km/h-ról simán belekezdek egy előzésbe, ha meg visszaváltok akkor beleragadok az ülésbe. Igaz nem Dacia autóm van hanem egy Alfa 159-es 2.4Jtdm de a dízel az dízel.
2014. dec. 4. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!