Megéri az új Dacia Duster?
Tapasztalatok?
Csak az írjon akinek van!
Szerintem nem. Igaz csak vezettem/ültem benne,de túlzottan "tucatnak" éreztem.
Ízlések és pofonok...
már csak újat vennék..
használtan vettem, de cserélt motorral..a titok a motorolajban van. Ha nagyon jóminőségű, sűrűn cserélt olajjal fut, akkor örök darab..
az előző (német) tulaj ezt nem akarta tudni...garanciában széthajtotta.
egyébként magas, kényelmes, jól pakolható..
megéri.
Nekem az egyik kollégámnak van ilyenje. Sokszor ültem már benne.
Ár/érték arányban ha mint egy közlekedési eszközre tekintesz rá, nem rossz.
Ha autómániás vagy, nem egy kifejezettem szerethető, érzelmi kötődést kiváltó autó, tényleg inkább csak egy eszköz. Nincsenek benne innovatív megoldások, sem prémium minőségű anyagok.
De újonnan ennyiért másból se kapsz ilyet.
(# 3-as! Szerintem alapvetően ott az volt a gond, hogy te benzines autóhoz vagy szokva és ezt is megszokásból próbáltad vezetni. Egy dízel egy kicsit más váltókezelési technikát igényel, felesleges 3500-as fordulat fölé pörgetni. Ez általánosan érvényes minden dízel motorra, legyen az Dacia, vagy akár Audi, BMW. Utóbbiak sem fognak magas fordulaton hű de nagy gyorsulást produkálni. Ellenben 2000 körül hátba vágnak ha odalépsz. A benzinesnél meg pont fordítva, magasabb fordulaton jön meg az ereje.
Tehát legközelebb a dízelt 2500-3000 körül váltsd fel, sokkal dinamikusabbnak fogod érezni!)
#5---->"Motorral ment előttem egy személy aki az utat tudta. És kevésnek bizonyult gyorsulásban."
Logikusnak hat összevetni egy autó-,ill.egy motor gyorsulását valóban..
3-as és 5-ös vagyok!
8-as válaszoló. Nem motorral volt összevetve a gyorsulása, a motoros rendesen közlekedett betartva a sebességhatárokat, csak ugye az könnyebben előzgette az autókat, és én meg sokszor lemaradtam, hiába padlóztam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!