Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a vélemény a Dacia Duster-ről?

Mi a vélemény a Dacia Duster-ről?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 18. 20:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
22%
Én nem szeretem mert már ültem benne mikor bevittek a rendőrök, és akkor 1 életre megutáltam
2014. ápr. 18. 20:17
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Elég jó,igazából nem valami feltűnő cucc nem nézik meg.
2014. ápr. 18. 20:17
 3/16 anonim ***** válasza:
21%
Múltkor a városba láttam egyet, lefulladni, és odamentem segíteni, el el kellett gurítani a legközelebbi parkolóba, nem indult tolásra sem, tehát ha egy üzemanyagtakarékos autót szeretnél és hozzá nagy bicepszeket és állóképességeket akkor tökéletes.
2014. ápr. 18. 20:19
 4/16 anonim ***** válasza:
39%

Praktikus meg minden, olcsó, terepre vinni se félti emiatt az ember. Nekem csak az az idétlen formája nem jön be. Oké, hogy olcsó autó meg minden, nyilván nem fognak sokat erőlködni a kinézetén, de amennyit fáradoztak azokon a hülye íveken, meg gömbölyítéseken, mindenféle lekerekítéses marhaságon, nyugodtan lehetett volna szögletes is. Szóval úgy összességében komolyabb megjelenésű.

De amúgy nem értem ki vesz ilyet. Nekem ha ennyi pénzem lenne, 100%, hogy nem ilyet vennék újonnan, hanem használtan egy Mitsubishi Pajerot. Az a baj, hogy ezek tipikusan olcsó autónak készültek és az ilyesmi nem jön be. Ilyenek helyett biztos, hogy inkább használtan vennék valami fullosabbat...

2014. ápr. 18. 20:51
 5/16 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon jó autó. Legalább is a tesztekből ez derült ki. A totalcarosok szerint is.
2014. ápr. 18. 20:51
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
Annak tökéletes csak aki mindenáron ÚJ autót akar és nem valami kis pici vackot, hanem egy méretesebb autót. Akár terepjárót.....
2014. ápr. 18. 20:53
 7/16 anonim ***** válasza:

A Lada Nívák modern alternatívája, a ruszkik például szeretik. Kár, hogy nincs nagyobb köbcentis szívó benzin motorral.

Nem nézik meg (aki az utca népének és a szomszéd pukkasztására vesz autót, az a szamár meg is érdemli sorsát). Az alap kivitel nem is valami szép. Azonban láttam már full felszereltet, műanyag sárvédőívekkel, tetősínnel, kőszöb fellépővel, vadráccsal:

[link]

2014. ápr. 18. 23:39
 8/16 anonim ***** válasza:
Ez az utolsó elég komoly :D
2014. ápr. 19. 00:18
 9/16 anonim ***** válasza:
40%
én nem vennék semmi pénzért....inkább egy 4-5 éves normál terepjárót(nem a platosat hanem a városit)
2014. ápr. 19. 11:26
 10/16 anonim ***** válasza:
95%
Még angliában sincs ennyi sznob ember mint itt,ott ugyanis viszik mint a cukrot ,pedig megtehetnék hogy jobb nevűt vesznek.
2014. ápr. 19. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!