Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw x3 vagy Dacia Duster?

Bmw x3 vagy Dacia Duster?

Figyelt kérdés

Melyiket érné meg jobban hosszúidőre megvenni?

Lényeg hogy diesel legyen és keveset fogyasszon.

És gondolni kell a meghibásodásra .(alkatrész árak)

2013. máj. 8. 00:02
 1/6 anonim ***** válasza:
48%

Én is feltehetek neked egy ilyen szintű kérdést? Suzuki, vagy Bentley?

Ha rendelkezésedre áll BMW-re az összeg, akkor a f@szom venne dácsiát... Viszont ha Dacia-ból újat, vagy max 1-2 éveset tudnál venni, BMW-ből pedig valami 10 éves szart, akkor inkább Dacia. Bár még körülnézhetnél, nagyon lent lévő ellenfelet állítottál a BMW-nek. Ott van még a Citroen C Croser, Renault Coleos, Mitsubishi Outlander, Nissan Quaskay, stb.

2013. máj. 8. 03:31
 2/6 Sn0wf0x ***** válasza:
Nekem most a Duster a sláger :D A fél éves full extrás (azért dacia marad) Dustert megkapod 4,5 millióért és kapsz egy városban tökéletesen kezelhető, komoly terepképességekkel rendelkező új terepjárót....
2013. máj. 8. 07:53
 3/6 A kérdező kommentje:
kössz a válaszokat
2013. máj. 8. 08:27
 4/6 Vizéli László ***** válasza:
Addig nyújtózkodj amíg a takaród ér. Ha úgy érzed hogy egy komoly BMW-t el tudsz tartani, akkor vegyél BMW-t. Mindenesetre egy ha hosszú távon gondolkozol, és a leírásod alapján a Dusterrel jársz jobban. Újabb később jönnek elő az elöregedésből adódó hibái és egészen biztos hogy olcsóbb hozzá az alkatrész, nyilván az adó is olcsóbb a Dusternek. De nézelődj még, mert lehet találsz még mást a Duster helyett ami megtetszik. Előttem szóló adott pár típust. Kibővíteném még a Kia Sportage-val. Szerintem az is nagyon mutatós városi terepjáró.
2013. máj. 8. 09:19
 5/6 anonim ***** válasza:

BMW nem lenne rossz de ha nem a presztízs és a prémium minőség a lényeg, akkor anyagilag a Duster éri meg jobban. Olcsóbb megvenni, olcsóbbak az alkatrészek, az értékvesztése nem akkora, mint a BMWnek.

első: azért még a 10 éves BMWk bőven nem szarok

2013. máj. 8. 16:09
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2013. máj. 8. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!