Mi a vélemény a Dacia Duster-ről?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 18. 20:10
11/16 anonim válasza:
12/16 anonim válasza:
Nem a sznobság miatt van ez!!! Angliában baroi nagy jólét van. Baromi könnyen kiköhögik ennek az árát. Simán kiadnak csomó pénzt egy dácsiára. Magyarországon viszont rakás szar a helyzet, kevés a fizetés meg minden. Itthon persze, hogy megnézi jól az ember, hogy mire adja ki a nehezen összegyűjtött pénzt. Hát biztos, hogy nem dácsiára fogja... Na meg ez tényleg tipikus olcsó autónak készült. Használtan vennék inkább egy olyan autót, ami mikor kijött több mint 10 millió volt. Sztem ezzel baromira jobban járok. 4-5 millió forint egy ilyen Duster. Azért már néhány éves Mitsubishi Pajero vagy ilyesmi simán kapható. És legalább nem egy tipikus olcsóautóval járok, hanem komoly géppel.
13/16 anonim válasza:
A sznobsághoz csak annyit, hogy nem egy magyar embertől hallottam már azt, hogy ilyet azért nem venne, mert Dacia.
Ebben a videóban is az egyik sznob megjegyzi, hogy ő bezony nem akar Dacia emblémát bámulni az autóján: [link]
14/16 anonim válasza:
Nagyon jó kis autó. A keleti blokkban még mindig a 1310-es Dacia van ez emberek fejében ezért sokan félnek tőle. Nyugaton szerencséjükre nem ismerték azokat a borzalmakat ott viszik, mint a cukrot.
15/16 cirmos62 válasza:
Ha olyan "mindenes", terepjárós, megfizethető, azaz leginkább a reális árat kóstáló ûj autót szeretne az ember, akkor szerintem jó választás minden téren. Csak a sznobságot kell félretenni. A disel biztosan jó, ha nem szükséges a 4x4, akkor a fogyasztás és hibalehetőség is csökkenthető, de egyébként sincs baj ezekkel. Azt mondják, a szervizesek nem szeretik a dastert, mert ritkán látják. Tehát nem csak újonan megfizethető, de később sem szívja vérünk, mint mondjuk egy hasonló áru márkásabb, de erősen kétes múltú használt autó. Ismerősöm vett pl egy 7 éves disel audi a6-ost, ami igazán gyönyörű,kényelmes, luxus kategória, olyan, amit meg is néznek, ha valakinek ez kell. Azóta rendszeresen szervizbe jár, mert pár hét után csak akkor indul, mikor kedve tartja, vagy be kell tolni. Természetesen fizet minden aljalommal a szervizben, de a hiba okára még nem derült fény. Azóta is tologatjåk,mikor éppen nem indul.
16/16 cirmos62 válasza:
Nem jól írtam, a fent említett audi a6 nem disel, hanem benzines avant quatt, és a vásárlást követő 2. napon már nem indult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!