100 lóerős F astra jó kocsinak mondható?
Figyelt kérdés
Viszonlyag kevés pénzből szeretnék egy viszonylag erős autót venni. 100lóerő feletti astrákkal jól járnék? Max 400 körül akarnék érte kiadni, nem gondolom, hogy az ára alatt van ennél jobb autó. Amiket néztem még az a punto, meg talán brava(?) de nem szívesen vennék olasz autót, apám szívott velük jó sokat... VW-vel semmi bajom, de minden 17 éves kölyöknek az van, nagyon elkezdett a kocsi divattá válni, bár megértem, mert nem rossz. Suzukit nem szeretnék.2014. dec. 28. 01:58
1/10 anonim válasza:
Én inkább vennék Bravat, szerintem kényelmesebb, mint az Astra. Olcsón fenntartható autónak teljesen megfelel az Astra, nem bonyolult, alkatrész hegyekben.. Szerintem jónak mondható.
2/10 anonim válasza:
Az Astra elég rohadós, más baj nincs vele. Nagybátyámé újkora óta garázsban áll, végig nagy becsben volt tartva, mégis elmondása szerint 200 ezret kéne rákölteni a kasztnira, úgy hogy tavaly cserélték már a küszöböket. Nagyon figyelj a rozsdára, más baj nincs vele, amúgy is olcsó hozzá minden.
3/10 A kérdező kommentje:
Hát igen, a rozsdákra azokra kb majdnem minden régi autónál kell figyelni, ez érthető...
2014. dec. 28. 11:52
4/10 anonim válasza:
Hamarabb megvenném bármelyik fiatot mint egy astrát......
5/10 anonim válasza:
Az 1.6 16V 100 Le-vel az igen megy!
Inkább autópályás használatra való, ott elemében van.
3500-nál van a legnagyobb nyomatéka, ott húz a legjobban. Előzni nagyon jól lehet vele, 160-180-at könnyedén megy 4 személlyel, csomagokkal fullra pakolva is!
6/10 anonim válasza:
utolsó,amit írtál még viccnek is rossz!!!
7/10 anonim válasza:
Látod, az astra korú fiátusok nem rohadnak. Azt kell vegyél.
8/10 anonim válasza:
F Astránál az Ecotech motorokat kerüld ki, mert szeretik enni a motorolajat (is).
Én az olasz autókat legalább olyan jónak és megbízhatónak ismertem meg mint a német típusokat, persze mindegyik elromolhat, és mindegyikkel kell törődni. Én a Fiatot választanám, de ez csak egy vélemény.
9/10 anonim válasza:
6-os!!! Én nem mondtam azt, hogy egy 1.6-os Astra-t egy 4.2-es Audi A8-hoz kell hasonlítani.
Mert természetesen azzal nem veheti fel a versenyt!
10/10 anonim válasza:
Azért 4 személlyel már nem lesz az olyan virgonc 160-180-nál. :P ( tudom, nem 4.2höz kell hasonlítani )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!