Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » E46 318i 118Le, mennyire erős?

E46 318i 118Le, mennyire erős?

Figyelt kérdés

Nem száguldozni kell, nekem elég annyi, ha előzni jó lehet vele(bár igazából, ha mennek tempósan előttem, akkor nem szoktam előzni sem)

Városi használatra lesz+ 1-2 nagyobb út 1 hónapban, de autópályára nem nagyon vinném!

A jelenlegi 1.4 60Le helyére venném!

Tudom sor6-ot vegyek! Erre csak az a válaszom, hogy azoknak a hangja nem tetszik, nincs arányban a többlet fogyasztással+ teljesítményadó is jóval több 323-tól felfele!

Tehát konkrétan BMW E46 318i vagy VW Golf IV/Bora/Seat Toledo 2.3 V5?

Akár ez is lehetett volna a kérdés!

2014. dec. 26. 16:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ebben az esetben ezt csúnyán benéztem, nagyon hittem a kalkulátoroknak.

Azért annak örülök, hogy most nem volt igazam, mert így azért 1 fokkal vonzóbbak a sor6-osok, csak a hangjukkal kellene megbarátkoznom+ kipróbálni egyet.

Ültem már ilyen nagy sor6-ban, azt hiszem 328i volt, de kipróbálni eddig nem volt alkalmam, egy biztos, hogy kényelmes és tetszik a beltere is.

Köszi mindenkinek a segítséget!

2014. dec. 27. 13:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Gyári kipufogóval szinte nem is hallasz semmit a motor hangjából, legalábbis nem érvényesül a sor6 (ó istenem, naphosszakat tudnám hallgatni) hangja. Marad viszont a nagyon finom járás és a bika erő. De városi szaladgálásra egyértelműen sok még a 320i is, nemhogy a 28i. Főleg fogyasztásban, de ha van alattad egy rendes motor és nem tudod kihasználni az erejét az baromi frusztráló.
2014. dec. 27. 17:08
 13/13 anonim ***** válasza:

Egy BMW kasztnyira 1.8 liter nagyon kevés :(

Csak 2.3+ 3.0, ezek valók a BMW-re, főleg diesel 2 literes, húzni húz, de akit előzöl és megtapossa akkor szégyenben maradsz

2014. dec. 28. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!