Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hova megy ez a rengeteg autó...

Hova megy ez a rengeteg autó Budapesten hétköznap napközben?!?

Figyelt kérdés
Passzióból köröznek a városban?!? Vagy hova a p*csába mennek hétköznap napközben, amikor a tisztességes emberek a munkahelyükön dolgoznak? Ennyire ráérnek?!?

2014. dec. 22. 13:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az én munkaidőm felét is az teszi ki, hogy megyek egyik címről a másikra! No meg persze a Körúton belül néha 20-25 percet is körözök egy parkolóhelyért...

Egy már megvan!

:D

2014. dec. 22. 21:20
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező:

Ezeket írod: "Máskor is előfordult, hogy munkaidőben kellett autóba ülnöm", meg hogy néha a Westenbe jársz kajálni. ilyen alapon, ha én meglátlak téged, mondhatom rád, hogy semmirekellő, aki napközben szaladgál? Én pl 3 műszakban dolgozom. Vagyis, amikor te bemész a plázába kajálni napközben, és azt látod, hogy én ott sétálgatok, akkor azt gondolod, hogy én egy "semmirekellő" vagyok, mert plázázgatok, amikor te az ebédszünetedet ott töltöd. Aztán te délután szépen haza mész, és még békésen szundikálsz én a "semmirekellő" dolgozom. És presze, én ott a plázában gondolhatnám, hogy kie ez a "semmirekellő" aki itt tömi a búráját napközben (mert nálunk pl csak a munkahelyi ebédlőben lehet enni, nincs kijárkálás ide-oda), de nem gondolok ilyet, mert kisebb dolgom is nagyobb, annál, hogy ember társaimat ócsároljam, azért, mert napközben autóban ülnek, vagy a plázában kódorognak. Boldog karácsonyt neked is.

2014. dec. 22. 22:47
 13/16 A kérdező kommentje:

Nyilván nem, sőt a legnagyobb megbecsülésem a három műszakban dolgozóké (tehát légyszi ne vedd magadra). Én a lógósokról beszélnek, akik csak ténferegnek a városban, ahelyett, hogy megpróbálnának hasznos tagjai lenni a társadalomnak, inkább csak más/mások pénzén élősködnek (lásd pl: segélycsalók, illetve a szüleik nyakán élősködő "aranyifjak", de ha úgy általában).

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

2014. dec. 23. 10:59
 14/16 Napkiraly ***** válasza:
Vannak ilyenek is,olyanok is. Lassan tudomásul kell venni, hogy egyre kevesebb a klasszikus "kötött" munkahely, emberek tőzsdéznek, áfacsalnak, dubajoznak, egyetemre járnak, nyögdíjasok, háziasszonyok vagy egyszerűen csak leléptek egy órára
2014. dec. 23. 22:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Ez csak számunkra, 8-18 között dolgozó emberek számára hihetetlen, és teljesen felfoghatatlan. Bemegyünk a "gyárba" reggel, és délután haza. Ha szabadságon vagyunk, vagy bármi egyéb okból 10-16 óra között az utcára, bevásárlóközpontba tévedünk, elszörnyülködünk, hogy mennyi ember van, aki ilyenkor (szerintünk) nem épp a GDP-t termeli, hanem munkának nem látszó dolgot csinál. És igen, ez addig rendben is van, amíg saját vállalkozását intézi, ügyet intéz, stb. De van egy olyan réteg is, akiknek a beszélgetését egy kávézóban elkapva, egyértelműen kiderül, hogy valaki más pénzén élnek. (Nem hallgatózok, csak nehéz, nem meghallani.) Nagyon sok a nyugdíjas, vagy munkanélküli, vagy a gyerekes anyuka. De ha benézel a boltokba (ruha, ékszer, óra), azok többnyire tök üresek. Max az ügyfélszolgálatok, hipermarketek vannak tele. Vagy csak fel-alá mászkálnak az emberek, esetleg esznek, kávéznak.

És igen, valahol tényleg felfoghatatlan, hogy igazából hétköznap 6 és 20 között ugyan olyan forgalom és dugó van mindenhol Budapesten belül. Ez egyrészt köszönhető még az átmenő forgalomnak is. De igen, ahhoz képes, hogy mindenki sír, hogy milyen rossz itt minden, iszonyat mennyiségű autó van az utakon, amik iszonyat mennyiségű benzint pöfögnek el.

2017. okt. 3. 14:16
 16/16 anonim ***** válasza:
"cégügyeket intéznek, pl könyvelőhöz visznek papírokat, hivatalba mennek" Pl ezt teljesen jól le lehetne csökkenteni e ügyintézéssel. :)
2020. júl. 25. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!