BMW X5-öst szeretnék venni, mi a véleményetek erről a kocsiról?
Figyelt kérdés
33F2010. febr. 2. 21:11
1/17 anonim válasza:
Azt, hogy felvágáson kívül nem jó semmire, mivel egy keményebb terepen úgyis megfekszik, ha terepre akarsz menni akkor vegyél egy normális terepjárót mondjuk landrover-t.
2/17 anonim válasza:
csak egy f@szhosszabbító, semmi más.
3/17 anonim válasza:
ne vegyél ilyet, túlságosan rajos. a suvok amúgy is értelmetlenek és még terepre sem jók. ha már annyira 4x4es kocsit akarsz, ami terepen is elmegy, akkor vegyél egy A4 Allroad quattrot. ha simán városban akarsz vezetni, akkor egy kombi saab/volvo/bmw/audi/mercedes-t vegyél. Ha nem kell a raktér, akkor az előbb említett márkákhoz még vedd hozzá a Lexus-t. ezeket presztízsre is többre értékelik, mint az X5öst + legalább használhatóak valamire, kompromisszumok nélkül.
4/17 A kérdező kommentje:
Kösz.
2010. febr. 2. 21:33
5/17 anonim válasza:
sztem sem jo választás,terepen biztos meghal!!és drága is,meg csak felvágni veszi a sok sznob ge...i
inkább Mitsubishi Pajero!!!
6/17 anonim válasza:
terepre szerintem a trabant a legjobb.ha nagyon gyorsan mész nem lesz ideje szétesni.
tapasztalat
7/17 anonim válasza:
olyan mint egy dagadt személyautó. nem tarom szépnek.
9/17 anonim válasza:
Semmi baj az X5 el. Pont mint az ML merci.
Na de ki akar terepre menni? Az vegyen Suzuki Samurájt.
Pont városi körülmények közzé való, nagy biztonságos, jól belátható minden irányba a terület. Parkolni könnyű, mert bárhol fellehet állni a padkára
Én is X5 vennék, vagy Q7 et.
10/17 anonim válasza:
Jó, jó, de mégse olyan jó :D
Inkább Mercedes G -> mindenhol elmegy, meg állatira jól néz ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!