Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson S50 nem indul! Mér?

Simson S50 nem indul! Mér?

Figyelt kérdés

Simson S50, kosárkában vettem meg, össze raktam. Szikra van, mexakiító jó helyen nyit. Benzint kap. Még se indul.

Csináltunk sokszor beöntést, és toligáltuk is. De nem indul. De még nem is pöffen vagy durran. Mitől lehet?? Jah és már sok gyertyával próbáltam...

2010. febr. 2. 19:40
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Oks. Nem tudnál valahogy felvenni msn-re??

Látom vágod a dolgot...:)

2010. febr. 2. 20:57
 12/20 anonim ***** válasza:

Konyítok hozzá:D

ird le az msn-ed vagy ide, vagy privát üzenetbe.

2010. febr. 2. 20:58
 13/20 A kérdező kommentje:
az.okos@hotmail.com
2010. febr. 2. 20:59
 14/20 anonim válasza:
mert nem éresz hozzá az a baja. lehet nincs elég krompresszió vagy elnyirta az éket és roszkolszirázik vagy keveset kap vagy sokat vagy el van törve a gyürü vagy szimeringes vagy vagy vagy vagy... ha nem értesz hozzá akkor mért akarod használni ez egy olyan motor amit kivül belül tudnod kell ha felköltenek édes álmodból is!
2010. febr. 3. 16:27
 15/20 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

Hülyeségeket ne irkáljál, főleg ne ilyen szép tájszólással...

Eltört a gyűrű...persze.

2010. febr. 3. 19:50
 16/20 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti: Láttál te már Simsont, vagy bármilyen motort közelről? Az ilyen önjelölt gépészmérnökök vicces figurák. :D
2010. febr. 3. 20:21
 17/20 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

Mert ha nem indul a moci akk biztos eltört a gyűrű ugye?:D

Amúgy igen láttam már, motorozok is, igaz csak simsonnal.

2010. febr. 4. 19:20
 18/20 anonim ***** válasza:

Én mikor azt irtam hogy "utolsó előtti" akkor azt az utolsó előttinek címeztem:D

egyetértek veled, a gyűrűs gyerek kretén.

Amúgy megoldottuk a srác problémáját, a kondi volt szar!

2010. febr. 4. 22:22
 19/20 anonim ***** válasza:

Ezer bocs!

Ezt elnéztem :)

Csak elégé felháborító, hogy aki nem ért hozzá az ilyeneket mond, szegény tudatlan meg ezt jegyzi meg...

(most nem a kérdezőre céloztam)

2010. febr. 5. 08:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Semmi gond:D Hát ez egy ilyen dolog, mindenki érteni akar hozzá, de kevesen értenek hozzá igazán. Általában a tájszólásos gyerekhez hasonlókból lesz az a szerelő, akinek fingja sincs, de azért csinál műhelyet és szerel. Az ilyenek miatt szívunk mi normális szerelők.
2010. febr. 5. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!