Első autónak mit ajánlotok?
VW Golf, Maruti, Opel, Suzuki és a nőies kinézetű autók kilőve. Valami olyan érdekelne ami azért nem olyan lomha, nem fogyaszt többet 8 liternél, és szépen lehet tuningolni (optikailag). 3-400 ezret szánnék rá papírokkal.
Amik tetszenek:
Toyota Celica (bár tudom, hogy ez nem épp egy olcsó kategória)
Peugeot 406
Honda Civic
Ja, és természetesen a nagyon régi autók sem érdekelnek, tehát azért legalább egy szervo nálam elvárás. :D
Miquel vezettem már Astra F-et (mielőtt meglett a jogsim), és G-t is, de valahogy nem voltam elragadtatva tőlük. Nekem főleg a G volt egy elég nagy csalódás. A váltója nagyon nem tetszett. Aztán mentem már automata váltós Omegával is, de ugye az megint más, mert annál csak a gázt meg a féket kell nyomni. :D Szóval ezért sem gondolkodok Opelben. Még ha vezettem volna valami olyat ami tényleg nagyon tetszett akkor lehet hogy elgondolkodnék rajta, de így nem.
Suzuki meg szimplán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!