Szerintetek melyiket vegyem meg Bmw 520d sedan 2010-es vagy Bmw 320d sedan es 2010-es?!
"rákeresel a 20 legrosszabb motorra lesz jó pár BMWs közte"
Az egy hulye cikk volt...
Szerintem nem irigységről szól, de a BMW egy pénznyelő. Drága szervíz, drága alkatrész. Használtautóra felmész, ott vannak vélemények. Olyanoké, akiknek van, volt.
Sogoromnak van X6-s BMW-je, nem szegények az biztos. Idén 3x van szervízben több hétre, és bőven 2,5 milla fölött van a szervíz költség. Ebből 2x motorhiba volt.
Az autót nem nehéz megvenni, fenntartani az a költséges. És ha BMW jársz, az utolsó falu, utolsó szervízében is 30-40% több munkadíjat kérnek el, mert BMW.
Ne arra gondolj, hogy milyen király vele menni, hanem arra, ha ki kell adni 400-500 ft javításra, akkor ki tudod-e tenni.
Ismerösöm autójának neki koccantak. Pici horpadás, balelső elemen. Ki kell cserélni 165 ezer ft, pedig csak egy Fiat.
Ez egy BMW 3x annyiba kerül.
De mondom legyen inkább beszédes a tulajdonosok értékelése használtautón nézd meg, ha rákatinntasz egyre jobb oldalt lesz.
Sok sikert!
Ha mondjuk azon menne a vita, hogy Audi R8 vagy éppen Porsche 911 lenne a kérdés még talán irigy is lennék. De egy prémiumszedánra? Mégis mire fel? Egyébként pedig kaptál választ...
Első voltam
Jó autók ezek. De ha ekkora nagy BMW-s vagy, akkor nézz egy 6 hengereset. Közlekedni jó a 20d is. Nem mondom, hogy nem BMW ilyen motorral. De akkor meg nem vagy nagy BMW-s és ezzel az erővel vehetnél egy átlag Audit is, amivel szintén nincs bajom, mert azok is jók. Csak ez az átlag, a nagy rajongók pedig valamilyen izgalamsabb motorral szoktak autót keresni.
Én simán vennék, akkor már egy 5-öst nagyobb 6 hengeres benzinmotorral. Nem érdekelne, hogy ilyen, vagy olyan márkaarculet, meg hogy a pórnép mit gondol. Minden autómárkában ülnek idióták és legalább annyian, mint a BMW-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!