Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyiket vegyem meg? Stalker-C...

Colonel Simi kérdése:

Melyiket vegyem meg? Stalker-Clear Sky, Dead island, Medal of honor 2010, Arma2 Operation Arrowhead,

Figyelt kérdés
melyiket?

2013. jan. 6. 18:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Medal of Honor a legjobb multira ezek közül
2013. jan. 6. 19:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Most konkrétan nem a multiról van szó! a single-ét vegyétek figyelembe!
2013. jan. 7. 16:03
 3/9 anonim válasza:

Ha single a szempont, akkor szerintem a stalker sorozattal kötelező foglalkozni. :)

A clear sky-hoz nem volt még szerencsém, csak havernál láttam, hogy játszik vele, ellenben ahhoz, szinkronos magyarosítást is tudsz letölteni, ami meglehetősen könnyebbé, élvezhetőbbé teszi a játékot, főleg, egy ilyen játéknál, ahol összetett, bonyolultabb, hosszas és érdekes történet tárulkozik ki. Személyes kedvenc a Call of Pripyat. Ha maximalista vagy, és jó géped van, a C.O.P.-hoz vannak különböző patchek, javítások, amik nagyban növelik a játékélményt.

Röviden: csak ajánlani tudom. :)

2013. jan. 9. 09:34
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az infót
2013. jan. 9. 16:34
 5/9 anonim válasza:
Szívesen, remélem tetszeni fog!
2013. jan. 9. 22:33
 6/9 A kérdező kommentje:
:) kösz
2013. jan. 10. 12:55
 7/9 anonim válasza:
s.t.a.l.k.e.r clear sky
2013. jan. 10. 23:29
 8/9 A kérdező kommentje:
vagy moha 10-et vagy stalkert veszem az már biztos
2013. jan. 11. 11:53
 9/9 anonim válasza:
Én épp most játszottam a stalker clear sky-al és imádom !!! Én mindenképp azt ajánlom .
2013. máj. 25. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!