Mit válasszak melyik kevésbé költségesebb? BMW e46 320d vagy audi a6 2.5 tdi?
Így elsőre azt mondanám, hogy szerintem az Audi-t olcsóbb fenntartani, annak "kommerszebbek" az alkatrészei a VW konszern miatt.
Fogyasztásban kicsivel többet ehet a 2,5tdi motor.
Amúgy érdemes utána olvasni, mert úgy tudom a 2,5TDI motorja a VW-nek nem túl nyerő választás.
Nyilván nem mindegy ezért is írtam, hogy én csak az E90-el ismerkedem, mert nekem is viszonylag friss szerzemény.
E46-ot egyáltalán nem ismerem, mennyire jó konstrukció, de biztos lesz aki építő jellegűen tud majd tanácsot adni. :)
Az E46 mindkét motorja elég jól sikerült. Kisebb gondok vannak velük, de összességében megbízhatók, inkább a 150 lovas M47TUD20-ast szokták ajánlani.
Az A6 egy osztállyal feljebb játszik, az 5er-rel van egy kategóriában. Valszeg mérete és súlya miatt a kopó dolgok többe is fognak kerülni ( nem beszélve az első felfüggesztésről ). A 2.5V6 TDI az khm, a 2003.06 hó előttiek felejtősek, csak az ez utáni B-s motorkódúakból szabad választani.
Akármelyiket is választod, mindenképp próbálj a lehető legjobb állapotút választani - persze ez drágább is - akkor nem lesz egyik sem pénztemető. Ha bevásárolsz valami olcsó hulladékot, akkor mindkettőre el lehet tapsolni egy kisebb autó árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!