Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autó jobb? (Mitsubishi/...

Melyik autó jobb? (Mitsubishi/Fiat, Lent képek! )

Figyelt kérdés

A véleményetekre lennék kíváncsi, melyiket érné meg inkább megvenni, melyikhez olcsóbbak az alkatrészek, stb.

Köszi!:)

2010. febr. 1. 12:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

én egyiket se venném meg.

A Fiat elég olcsó de lehet valami baja ha ilyen olcsó ráadásul úgy tudom drága hozzá az alkatrész a Mitsubishi tán még jobban néz ki de nekem nem tetszenek a 3 ajtósak.Nem praktikusak nehéz beszállni hátra és ha nem vagy nő akkor a Fiatot se ajánlanám már a színe miatt.

17:36 17:39 nek

Újabb ladát én is vennék ha lenne annyi pénzem rá a kombi az nem is rossz de a másikat is szívesen megvenném mert elég olcsó és fiatal is meg talán megbízható bár még csak 2105 ös volt nekem az is elég megbízható volt.

2010. febr. 1. 17:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Bravo,Brava felejtsd el a fiat szégyene mindkettő.A futómű gyengeségétől az elektromos káoszig ugy sz@r ahogy van! Ne akarj magadnak keserűséget :)
2010. febr. 1. 19:02
 13/13 anonim ***** válasza:

Én írtam a Ladát :D

Azthittem majd lefogtok oltani hogy jaaj szar fos de ennyi pénzért jó az :D

amúgy haveromnak volt Bravo-ja, nyüglődött vele 3 évet aztán lecserélte egy 320-as BMW-re :DD az évek óta tökéletes :)

2010. febr. 1. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!