Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autó jobb? (Mitsubishi/...

Melyik autó jobb? (Mitsubishi/Fiat, Lent képek! )

Figyelt kérdés

A véleményetekre lennék kíváncsi, melyiket érné meg inkább megvenni, melyikhez olcsóbbak az alkatrészek, stb.

Köszi!:)

2010. febr. 1. 12:52
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

[link]

vagy

[link]

2010. febr. 1. 12:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Egyértelműen Fiat!!! sokkal szebb állapotban van, és szerintem olcsóbb hozzá az alkatrész
2010. febr. 1. 13:08
 3/13 anonim ***** válasza:
A Mitsu sokal megbízhatóbb, a Fiatok sz@rok, hamar szétesnek. Persze a japán autókhoz drágább az alkatrész, de utángyártott van szinte mindenből.
2010. febr. 1. 13:11
 4/13 anonim ***** válasza:

a fiatok nem sz*rok, aki azt mondja az vagy 15 éves vagy még sosem volt neki..

Nekem egy bravo HGT-m van és meg vagyok vele elégedve 150 paci mindenkit alázok közúton ;) ráadásul alkatrészeket is könnyű hozzá beszerezni..

a japán autókhoz nagyon nehéz és nagyon drága.. de jó autók persze a japán verdák is..

2010. febr. 1. 13:15
 5/13 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszönöm, a saját tapasztalat sokat segít a döntésben:)) Én is a fiatra hajlok, csak sajnos nem értek hozzá, ezért kértem segítséget:)
2010. febr. 1. 13:19
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha a két tipus közül kell választani akkor mindenképp mitsubishi, sokkal kevesebb bajod lesz vele. TAPASZTALAT! De! Ha a két konrét hirdetést nézem, nekem a bravo szebb állapotúnak tünik.
2010. febr. 1. 13:47
 7/13 anonim ***** válasza:
én is inkább a bravót ajánlanám de túl olcso és szerintem nyügje lesz amint megveszed!
2010. febr. 1. 15:01
 8/13 anonim ***** válasza:

Az előző kérdésedben már írtuk hogy ne vegyél 300ér autót :(

A Fiat szar, tapasztalatból mondom

Ezek közül inkább a Micupisi bár a német autók a legjobbak

2010. febr. 1. 15:14
 9/13 anonim ***** válasza:

Újra én vagyok!

Lehet azt mondod hülye vagyok, de szerintem ez nagyon megérné: [link]

Lehet hogy Lada, de 2000 évjárat, minden szép rajta, semmi törés vagy hiba, én ha most kocsit vennék ezt mindenképpen megfontolnám! Az tuti hogy ez sehol nem rohad le!

2010. febr. 1. 17:36
 10/13 anonim ***** válasza:
vagy ha nemkell kombi és ráadásul olcsóbb is: [link]
2010. febr. 1. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!