Szerintetek mi legyen az autóval?
Ford Mondeo 1.8 TD-nk van, a bátyám és én használjuk.
350 ezerért vettük, de már 500 ezerbe benne van, kiment a válót és a kuplung, ezek most újak benne, de a szerelő szerint a turbó is menni fog és a féket is fel kéne újítani ezen kívül elkezdett rohadni.
Én szeretnék tőle szabadulni, szerintem 250 és 300 ezer között simán el tudnám passzolni, 1,5 év műszaki is van rajta, és a következő műszakiig szerintem annyit fog romlani,hogy maximum 150-200ért lehet majd eladni (főleg amilyen tempóban rohad...) már ha át megy egyáltalán a vizsgán.
Persze így is mínuszba jövök majd ki, de azért nem mindegy hogy mennyi mínusz a vége, szerintem túl sok vele a gond, persze nem új autó és nem is fogok olyat találni amire majd nem kell idővel költeni, de most őszintén, fél év alatt 200 ezer rá megy a vételáron felül az azért kicsit sok,nem?!
A bátyám viszont ragaszkodik hozzá,főleg hogy már ennyit ráköltöttünk, de szerintem ez egy pénztemető, én eleve a Fordot sem kedvelem.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!