Akinek csak ilyen 2-300 ezres kocsikra telik, az miért nem vesz inkább buszbérletet, vagy jár bicajjal?
anyagi lehetőségei nem teszik lehetővé, hogy autóval közlekedjen, hisz az autóra megy el az összes pénze.
1 hónapba párszor járhatna taxival, még az is olcsóbb lenne, mint egy régi roncsot fenntartani, tankolni. Szerintetek?
Én ki voltam szervezve, felmérni egy gyárba a munkások helyzetét, és senki ne mondja nekem, mert a környező városokból a gyár buszt indított ingyen, a saját költségén, hogy a munkásokat bevigye minden műszakban, és erre tele van a parkoló, mert a munkások 60%-a kocsival jár be..80-90 ezres fizetések mellett..
Ez azért kicsit durva, szerintem.
Én se vagyok valami nagy ember, mert lassan 8 éves lesz a kocsim, szidom is magam, hogy nem tudok jelenleg kp-ért venni amilyet szeretnék, de ezek a lelakott, füstölő, rozsdakupacok életveszélyesek, és nagyon szennyezőek.
Egyrészt nekem is 10-15 ezrenként kell olajat cserélni, stb, 7 literes átlagfogyasztás..
Vennék egy vadiúj 2015-ös Passatot, akkor 5-6 literes fogyasztással, és 30 ezrenkénti olajcserével kéne kalkulálnom. Tehát hosszú távon kevésbé szennyezi a környezetet.
hát nem tudom srácok... Kis-közepes város másik végébe járok dolgozni, napi 8 kilométer, a buszbérlet meg 6500. Kb ennyi a benzin is, és akkor nincsenek olyan hülyeségek, hogy lekésed a buszt, vagy megállótól hazáig és munkahelyig ázol meg minden.
A bicikli egyszerűen nem alternatíva, reggel az ember fáradt, délután megint fáradt, én meg tipikusan az az ember vagyok, aki akkor is kettesével veszi a lépcsőket ha épp nem siet.
Nyáron az 50 köbcentis motor esetleg, de ha esik vagy kezdőik a hideg idő akkor gáz van.
Nem beszélve róla, ha mondjuk felmennénk pestre, akkor ha már ketten vagyunk már diákjegy árában utazunk.
12000ft MÁV jegy helyett 6200ból kijött.
Nekem Suzuki 1.0 van, szóval nem egy kivénhedt presztízsverda, kb forintokból megvan a javíttatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!