Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az ezres sportgépek közül...

Az ezres sportgépek közül melyiket javasoljátok?

Figyelt kérdés
Tetszik a gixer meg az r1-es is. Van valakinek valami tapasztalata?
2014. aug. 21. 11:00
 1/5 anonim ***** válasza:
2014. aug. 21. 11:45
 2/5 A kérdező kommentje:

szerinted én ezt még nem láttam? :D

De elsősorban nem a gyorsulásra gondolok. Ültél már valamelyiken?

2014. aug. 21. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerinted én honnan tudjam hogy te mire gondolsz, nincs varázsgömböm :D Mentem, hajabusával is gixerrel is azon belül 750, 600, 1000, nekem egy 750-es gixerem volt idén tavaszig zakóztam egy nagyot.

Összevetve a hang, menettulajdonság és egyben úgy ahogy van nekem az R1 vitt mindent. De mindenki másra esküszik ha lesz módom rá akkor ez lesz :)

2014. aug. 21. 12:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindkettő jó, bármelyiket is választod. Egyiket sem lehet közúton kimotorozni ( átlagos képességgel - amilyen nekem van - versenypályán sem lehetséges a "kimotorozás" ). Az R1 kényelmesebb volt nekem. ( GSXRem volt, R1-gyel csak alkalmanként gurultam ( GSXR K1 (saját), K5(saját), K8(tesztnap), 2012 ( tesztnap talán y? ), R1 2001 (kölcsönmotor), R1 2008 - kölcsönmotor.
2014. aug. 21. 12:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Gixxerem soha nem volt; ellenben még egyetlen tulajtól sem hallottam rosszat róla (az értéktartása miatt szoktak rá morogni eladáskor, kb. úgy, ahogyan az R1-el fogsz morogni a szervízben az alkatrészárak miatt). 2006-ossal mentem párszor, ami sokkal kényelmesebb a néhai (2003-as) R1-emnél. Annak az R1-nek a kényelmén az állítgatás sem nagyon segített (a csutka-ülés-lábtartó 3szög) így megszokást igényel (az újabbak már tuti kényelmesebbek). A Gix kifejezetten komfortos volt hozzá képest (még a jelen ciberémhez képest is) - ez nagyon megmaradt bennem :) . A teljesítményük kb. ugyanaz. Érzetre talán a Gix combosabb, de utcai használat esetén kötve hiszem azt, hogy kijönne valódi különbség az erőben.

Az ezres gépeimből kiindulva; a fogyasztás 100-on olyan 7-10 liter között van vegyesen (néha több :D - de azt én nem tudhatom). Normális hátsó gumi 40-ért már kapható és vigyázva a sikkes indulásra 1 elsővel kihordhatunk 2-3 hátsót is (egyéni: vezetési stílustól függ). A hátsó ülést - hosszú távon - egyetlen utas sem fogja dicsérni, egy tanktáskán (és egy hátizsákon) kívül nem tudsz több tatyót vinni bizonyos menettulajdonságok feladása nélkül (aerodinamika :) ). A vallatásnál nagyon kevés a különbség közöttük). Melyik tetszik? Vedd azt.

2014. aug. 21. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!