Volkswagen Golf Mk3 tuning,600HP+?
Figyelt kérdés
Szeretem ezt a tipust, elso autom lenne. Ismerosom hivott, hogy hoztak neki egyet, ami elado, jo allapotu, motor/valto/futomu is patent. Belsoter boros, szakadasmentes. 500Euro az ara, 312ezer kilometer van benne, 2.9 Snycro, nemet rendszammal, ervenyes forgalmival, 194HP. Az auto jelenleg Svajcban van, par het mulva jonne haza vele a srac. Szeretnem kicsit majd tuningolni..600HP felettire szeretnem megcsinalni, turbo, kovacsoltvas hajtokarok, dugattyuk, hengerfej sikolas; aluminium tomites, apamf.@.s.z.@. 1-1,5-2 millio forintot tudnek raaldozni, tudom, hogy nem eri meg, de legalabb megvalosithato lenne?2014. dec. 2. 19:40
1/3 anonim válasza:
Te kis tuningnak nevezed, hogy megháromszorozod a teljesítményét?
Futóművekkel, fékekkel, kormányművel mi lesz? Papírozás?
Nem vagyok naprakész alkatrészárakban, de ha a munkadíjakat is hozzászámolod, közel sem lesz elég a pénz.
2/3 anonim válasza:
ha a 600 lóerőhöz hozzáigazítod a hajtást féket futóműt hogy biztonságos legyen akkor igencsak karcolja alulról a 10 misit.
3/3 anonim válasza:
Ember amit te akarsz az egy 10 misis projekt.
Ha amerikában lennél jóval olcsóbb lenne, mert ott leszarják ha boostolsz olyan sem létezik, hogy zöldkártya.
De itt. +ráfizeted a gatyádat iskésőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!