Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Summa-summárum, szerintetek...

Summa-summárum, szerintetek melyik legyen? BMW 320i/323i E46 vagy Passat B5/5.5 1.8 5v/2. 0?

Figyelt kérdés

Van aki azt mondja a BMW szervizigényesebb, de viszont a VAG konszern benzineseiről is hallani ezt-azt!

Mondjuk szerintem is a VAG a dízeljei miatt jobb, de én benzines párti vagyok, így inkább a BMW, már ha jó a gondolatmenetem(ebben kellene segítség)!

Illetve ami számít:

Pakolhatóság(főleg kis poggyászok, de abból sok)

Limuzin forma

Tuningolhatóság(bár egy E46-on nem sokat kellene, egy jó felni+ültetés)

Fogyasztás az igazából annyira nem számít akár 12L-is lehet az átlag!

Kb. 1.000.000.+ átírás+ első szerviz költsége+1 tank benzin :) lesz rá majd

2014. szept. 21. 10:57
 1/3 anonim ***** válasza:
45%
Én a E46-osat ajánlom.Futóműve sokkal jobb és sportosabb mint a passaté.A passat elég halyós limuzinos de ha a helyigény fontos akkor passat.Sokkal tágasabb kocsi.Motorok:Mind a kettőbe megbizható,legendásan jók,kevés meghibásodásokkal.
2014. szept. 21. 12:38
 2/3 anonim ***** válasza:
69%

Én már többször kiszámoltam és most csak az eredményt közölhetem.

Anyagilag sokkal jobban jársz egy Passattal. Költségekben a VW jobb, és ebben benne van az is, hogy határozottan nem igaz, hogy a VW szervizigényesebb.

Ha az 1 milliót nézed, akkor is a Passat a nyerő, ennyiért jó Passatok, de csak lefingott BMW-k vannak.

Presztizsben majdnem ugyanott köröznek ilyen korban, na jó a BMW egy kicsit felette van, de kit értdekel?

A VW dízeleit és turbós benzineseit igen jól és ésszel tartósra megcsinálva lehet tuningolni.

Ha pakolhatóság, akkor abszolút győztes a VW.

Summa-summárum egy Passat.

Csak nézd meg jól mit veszel, mert hatalmas műszaki aknára lehet futni bármelyikkel, ami azt eredményezi, hogy rá kell költeni 250-500e forintot.

2014. szept. 21. 12:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Inkább a pakolhatóság számít, mint a presztizs!

Passatnál, mivel benzinest akarok, mennyire jó az 1.8 5v és ennek turbo változata?

Természetesen nagyobb átnézés nélkül nem vennék ilyet.

Annyit tudok a Passatokról, hogy a lengőkarok cseréje a horror, illetve még ugye turbosoknál a turbo, illetve a "szokásos" dolgokat kell megnézni alaposan.

2014. szept. 21. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!