Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bora vagy Passat?

Bora vagy Passat?

Figyelt kérdés

Igazából a méretbeli különbségek érdekelnének!

Családi kocsinak lesz, de még csak egy 2 éves gyerek van(még csak tervbe van a másik)

Illetve egyikünk se egy nagy termet 173-168cm-es magasságokkal!

Szerintetek megfelelő lenne egy Bora is vagy inkább Passat?

Kicsit számít a fenntarthatóság is azért...

2014. szept. 17. 11:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, jó állapotban legyen. Amelyik forma tetszik azt vedd meg.
2014. szept. 17. 12:19
 2/5 anonim válasza:
Ha számít a fenntarthatóság akkor inkább a bora, a passatban a többlengőkaros futómű nyeli a pénzt, sajnos nem a magyar utakra van tervezve. Ha dieselben gondolkodsz akkor inkább 81kw-os adagolós mint PD.
2014. szept. 17. 12:50
 3/5 anonim válasza:
Volt már passat-om .....4 évig használtam . Kb 2 éve Bora-t vettem és tapasztalatbol mondom hogy a Bora fényévekkel jobb.
2014. szept. 17. 13:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Bora 1.9 Sdi / 1.6 benzin. Inkább a benzines, igaz iszákosabb, de nem vészes a szervízelése. Polo Classic nem érint?
2014. szept. 17. 15:29
 5/5 A kérdező kommentje:

igazából én is a Bora felé hajlok, de inkább a dízel!

Vagy egy 110Le 1.9 vagy erősebb PD TDI!

A Benzinesek se lennének rosszak, de váltóhiba(szegecselt difi)vagy a trafó kényszeríti térdre a technikát.

Nem is annyira mennek, sokat is fogyasztanak stb...

Igaz többnyire rövid távra használnám, de hetente nagyobb utak is mennének vele, kb havonta 300km abból 4x45km egyben és kb. 4x 15km egyben a többi kis városi utak.

Igaz mivel többet tudnék menni egységnyi üzemanyaggal így biztos mennék más fele is(hosszabb utakra is)

2014. szept. 18. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!