VW Passat TDI 2004, nagy gáznál koromfekete füstöt okád. Mi okozhatja?
Konkrétan koromcsíkot hagyok az úton..
Nem vagyok a smoke&charmos hülyegyerekek követője, szeretném megoldani a problémát. Én a porlasztócsúcsokra gyanakszom.
2.5 V6
Nem nagyon értek hozzá, de mintha hallottam volna hogy ez is okozhatja. A csúcsoknak mi lehet a hibája?
esetleg dugulás, kicsi nyomás, rossz szóráskép?
Hát 200 000 van benne, és nem egy széthajtott motor. Múlt héten "fordult" át, le is fotóztam.:)
9 éves koromban vettük, és apu nagyon vigyázott rá. 2 éve az enyém, mióta jogsim van, és én is igyekszem óvni.
Csak én néha szeretek odalépni neki, és 3 hete kezdte el/vettem észre.
Ma a Nyugati előtt, vagy valahol a Westend környékén át akartam még csúszni a sárgán.
Előttem senki, lámpa még kb. 40 méter, padló.
Hát le tudtam volna olvasni az anyázásokat mind a gyalogosok mind a mögöttem haladó szájáról, ha a koromfelhő nem takar be. Lehet közületek is látott valaki.
Meg három naponta takaríthatom a hátuljáról a kormot, ráadásul nem tudom hogy nem-e ártok így a motornak, nagyon idegesítő.
Szabad még így használnom?
Csak mert egy hónapja volt hogy váltó, kuplung, fékek, összes kopó alkatrész-folyadék ki lett cserélve, a klíma utántöltve, satöbbi-satöbbi, és elég sok pénzem elment rá, szóval még minimum a hétvégéig, de inkább a jövő hétvégéig bírnia kéne alattam.
Egyébként nem nőtt a fogyasztás, és az olajat se eszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!