Golf 4 vagy BMW E36-nak stabilabb/időtállóbb a kasztnija?
Gondolok itt a biztonságra, illetve melyiknek csavarodik jobban a kasztnija?
A Golf 4 tudtommal eléggé stabil a tető folyamatos lézerhegesztése miatt, illetve a kasztni többi része is rendben, de mi a helyzet az E36-tal tudja azt amit egy Golf 4 vagy többet is?
Az a baj, hogyha van egy fix összeg, mondjuk 800 ezer, abból lehet jobb választás a GOLF 4, mivel BMW-ből ennyiért régebbit kapsz, egy régi BMW-nél pedig egy Toyota is biztonságosabb ha újabb jó pár évvel.
Szóval szerintem GOLF 4-el jobban járnál. Újabb, korszerűbb, biztonságosabb.
Persze van rengeteg kivétel. Pl. egy vadiúj Dacia Logan bizony kalap szar egy akár 20 éves S Mercihez képest is :)
Na igen kb. annyi lesz rá + ugye átírás+szervíz...
Igazából az 1.8T-vel szemezgetek! Vagy még nagyon esetleg a sima 1.8.
A Golfokat ismerem, itt inkább a BMW volt a kérdés, de akkor megnyugodtam :)
Most Golf 3-asom van 1.4-es, megy ez is(talán mert megkímélten vettem és még van benn erő)
Viszont sok minden hiányzik belőle ami családosként már kellene, ilyen a biztonság is+ 5 fővel már nem annyira gyors!
Golf 4-ből 1.4 felejtős, 1.6 már jó lenne, de van baj a motorral, 1.8-1.8T szerintem az ideális de ebből nincs is sok eladó sajnos...
Nekem E36-om van, a karosszéria szerintem nem túl merev. Padkára felállva hallatszik, ahogy egy-két kárpit megszólal a karosszéria csavarodásától. Az hozzátartozik, hogy sportfutómű van alatta, ami miatt valamivel nagyobb erők hatnak a kasztnira.
Golfom nem volt, így fogalmam sincs, hogy az milyen ilyen téren. Bármennyire is írtózok a IV-es Golfoktól, ilyen téren könnyen lehet, hogy jobb, mint a BMW. Az E36-ok nagy része mára szeret rohadni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!