Ford focusrol suzukira nagy meglepi varhat?
ez hihetetlen nekem ,hogy egy japan 1.3 v 1.6 bever 9et. spanom 1.5civicje kajal 6felet bent nyugi tempoval
ha annyit zabal a japan 1.3 mint a nemet 1.8 akkor mi ertelme van annak hogy vki 1.3ast vesz? a biztositason kivul..
Helyeslem spricc ötletét. Stiftből van 1.3 8 szelep 68 ló, 1.3 16 szelep az már valami 84 paripa, az 1.6 16V az 92-4ló a GTI meg 101 asszem. ( ezeket most csak új felből, lehet nem pontos, a 8vből is volt valami 72 lovas t'án.. ). Nem mindegy melyikről van szó és milyen kasztnival.
Óvatosan hajtva kijöhetsz 7 liter alatt ( bár az nekem nem menne xD ), de akkor nagyon tojással mentél a 68 lovassal.
Öcsémnek volt 68 lovas 1.3 8v. Neki nem evett 8 alatt Pesten, igaz ő gyilkolta az autót.
Írtam, ha óvatosan hajtod ( és nincs klímád) akkor kijöhetsz 7 alatt is. A Swiftnek sosem volt legendás a fogyasztása, még a spritmonitor is 6.7-es átlagra hozza a 8 szelepeseket. Ha ennyire a fogyasztás számít, akkor ott az 1.0 Swift, az tényleg nyerő városban :D
Azt se felejtsd el, hogy a te motorod 16 szelepes, VVT-s, hengerenkénti befecskendezéses míg a stift motorja központi injektoros. Attól, hogy kisebb a motor, még nem biztos, hogy fajlagosan kevesebbet is fog enni.
De tételezzük fel, kifogsz egy fiatal jó Swiftet, megáll a fogyasztása 7 literben. Havi 1000km-es városi használatban spórolsz 4000 forintot és a Focushoz képest egy kényelmetlen hulladékban nyomorogsz, biztos, hogy megéri?
najoooo. kell a fsznak az a suzuki..Focus Poweeeer :DD
azert a 2literert nem fogok egy hulladekba ulni.max kevesebbet jarok vele amig helyre nem pattanok anyagilag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!