Ford focusrol suzukira nagy meglepi varhat?
én inkább magamon spórolnám meg azt a párezer Ft-ot havonta.egy jól bevált,jól felszerelt kocsit nem cserélnék le egy használt szuzukira.
melyik swiftre gondolsz? a swift IV 1.6-os sport változat 125 lovas,ez is benyeli a 9-et akárcsak az 1.5-ös 102 lovas.
az 1.3 gti szerényebben fogyaszt de a legfiatalabb is 15 éves belőle.
a focusod jóval fiatalabb lehet(10.3 a fogyasztása gyárilag városban,gratula a 8-9 hez.)
sehogy sem látom az értelmét a cserének,akárhogy gondolkodom rajta.
szoval leginkabb a kenyelem maradna el :/
de ezek a kis 1.3asok v 1.6ok birnak azert mozogni ugyesen?
megmondom oszinten meg nem vezettem ennyire kiskobcentist ezert nincs viszonyitasi alapom.a foka eddig a legkisebb a seggem alatt. 99es evjaratum van.olyan 500ba probalom majd elpattintani.semmi baja nincs nehany rozsdapottyon kivul. atiratas gondolom ilyen 60 ,szvl van 440em egy suzukira...elvileg ebbol tudnek venni egy vaamire valot?
akkor ez a 4,5-6L urban legend?
par ismerosomtol hallottam hogy hat fole nemtudjak vinni akarhogy rugjak neki (mar amennyire lehet rugni egy 1.3asnak :DDD )
ajanlanatok valamit max 500ig? ami azert mozog is es 9alatt eszik? diesel kizarva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!