Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford focusrol suzukira nagy...

Ford focusrol suzukira nagy meglepi varhat?

Figyelt kérdés
Jelenleg Ford focus mk1 4ajtos ghiam van. 1.8 115loval. Sajnos megkell valnom tole mert varosban nyeli a 8-9et...foleg telen.Es most nemtudom ezt a koltseget fedezni igy raadtam a fejem arra,hogy kiprobaljak egy suzuki swift 1.3 gti-t vagy egy 1.6ost. Nagyon nagy kulonbsegeket fogok erezni? Gondolok itt megbizhatosagra,dinamikara,kanyarsebessegre,fogyasztasra,kenyelemre.

2014. nov. 27. 22:48
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
Kényelemben lesz leginkább különbség, a többiben nem nagyon.
2014. nov. 27. 23:34
 2/33 anonim ***** válasza:
Gondolom nem a régi dobozos swiftre cserélnéd. Szerintem max a kényelemben lesz más, kevesebb hely, szűkebb lesz.
2014. nov. 27. 23:42
 3/33 anonim ***** válasza:
Szerintem ha jó állapotban van az a Focus a kényelmesebb ülésen kívül pl. még a fék is gyengébb lehet. Egy kanyarba is stabilabb lehet a focus és a csomagtartója is nagyobb. Gondold meg a butítás értelmét, mert át is kell íratni amit veszel helyette.
2014. nov. 28. 00:02
 4/33 szántóvető ***** válasza:

én inkább magamon spórolnám meg azt a párezer Ft-ot havonta.egy jól bevált,jól felszerelt kocsit nem cserélnék le egy használt szuzukira.

melyik swiftre gondolsz? a swift IV 1.6-os sport változat 125 lovas,ez is benyeli a 9-et akárcsak az 1.5-ös 102 lovas.

az 1.3 gti szerényebben fogyaszt de a legfiatalabb is 15 éves belőle.

a focusod jóval fiatalabb lehet(10.3 a fogyasztása gyárilag városban,gratula a 8-9 hez.)

sehogy sem látom az értelmét a cserének,akárhogy gondolkodom rajta.

2014. nov. 28. 05:41
 5/33 anonim ***** válasza:
az új swiftek is benyelnek ugyan ennyit (max 1L-el kevesebbet) városban a hidegbe...
2014. nov. 28. 05:42
 6/33 anonim ***** válasza:
A ford kókusz is 98 ban jött be, tehát akár az is lehet 16 éves. Pont mint a gétéji. De városba sok lóerős, "sportosabb" autót ha veszel, akkor el ell fogadni hogy nem 4 litert fog enni. Még akkor se ha suzi.
2014. nov. 28. 10:45
 7/33 A kérdező kommentje:

szoval leginkabb a kenyelem maradna el :/

de ezek a kis 1.3asok v 1.6ok birnak azert mozogni ugyesen?

megmondom oszinten meg nem vezettem ennyire kiskobcentist ezert nincs viszonyitasi alapom.a foka eddig a legkisebb a seggem alatt. 99es evjaratum van.olyan 500ba probalom majd elpattintani.semmi baja nincs nehany rozsdapottyon kivul. atiratas gondolom ilyen 60 ,szvl van 440em egy suzukira...elvileg ebbol tudnek venni egy vaamire valot?

2014. nov. 28. 11:01
 8/33 anonim ***** válasza:
Tudnak mozogni a kis 1.3-asok is, de mint írták nem fog kevesebbet enni városban, legfeljebb 1 literrel. A sima 1.3 is bekéri a 7-7,5 litert városban, a GTI és az 1.6 valamivel többet. Fogyasztást tekintve nem leszel előrébb..
2014. nov. 28. 11:29
 9/33 A kérdező kommentje:

akkor ez a 4,5-6L urban legend?

par ismerosomtol hallottam hogy hat fole nemtudjak vinni akarhogy rugjak neki (mar amennyire lehet rugni egy 1.3asnak :DDD )

ajanlanatok valamit max 500ig? ami azert mozog is es 9alatt eszik? diesel kizarva

2014. nov. 28. 12:50
 10/33 anonim ***** válasza:
Meg annyi lesz a különbség hogy a Suzukira nem kell költened szinte semmit! Nincs igénytelenebb autó tőle...
2014. nov. 28. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!